fredag 4 juli 2008

Välkommen tofu!

Första strykningen avklarad av min duktiga man som har slipat och målat och fixat hela dagen. Bye, bye teracotta (ryyyyyyys!). Det blir så fräscht och känns så rent. Nu är vi trötta och skall krypa ner i favoritlakanen från lexington som vi fick i bröllopspresent för fem år sedan i morgon faktiskt! 5 juli är vårat datum. Imorgon skall vi vara barnfria på kvällen och fira på restaurang och sedan sova hos syster plus svåger som sover här med David och våra juveler.
Helt klart godkänt!
Känslan vi vill ha i sovrummet är rent, avskalat men inte kalt. Maskulint med en feminin touch av böljande gardiner, blommor och kuddar. Sängkappan är nu brun precis som sänggaveln, men kappan byter vi ut till en vit istället och spar den bruna till vintertid. Vi är överens om nästan allt!
Trevlig helg önskar jag alla som läser här och tackar för alla fina kommentarer!

5 kommentarer:

syster A sa...

Ehhh...........WOW!!!!! Jäklar i min lilla låda vad snyyyyyyyyygt det blir!!!

Fia sa...

Grattis på bröllopsdagen! Hoppas att ni får en supermysig kväll tillsammans och sova tills ni vaknar! Man är ju inte så bortskämd med sånt längre! :)
Va fint ni får där hemma, ser jättemysigt och fräscht ut! Hur går det med ditt arbetsrum, är det klart? Nyfiken på hur det ser ut! ;)Vi ska renovera köket i sommar...ska bli så SKÖNT när det är klart!
Trevlig helg!
Kram Fia

Hanna sa...

Ja, vad fint och vilsamt det blir! Tycker det var jättefint med stolarna som sängbord också!

Anonym sa...

Det ser ut att bli jättefint. Roligt med så mycket planer för hemmet och ännu trevligare att hinna med lite av det ni vill under semestern. Vad kul att ni har samma ideer och smak. Det gör det lite enklare.

Kan ju bara säga samma sak om dina tjejer. De är ju helt underbara på var sitt sätt. Lilla Ellen med håret som flyger och far. Vilken aktiv liten tjej som försöker hänga med Maja. Och så Maja som ser så omtänksam ut på alla korten tillsammans med Ellen. Det måste vara så kul att se samspelet syskonen mellan. Tänk att Ellen fyller ett år snart.

Kram Johanna

Kiddan sa...

Snyggt! Men var är sänggaveln?