fredag 29 juli 2011

Fredagsblomma

Har länge suktat efter denna bulliga gulliga vas från ikea. För bara 99 kr blev den min i måndags.
Vi fyllde den med rosor från plantagen. Tjejerna fick välja varsin färg, och visst blev det läckert med rött, rosa och vitt!
Ser framför mig härliga höstblomster i vasen. Perfekt med en låg vas som kan stå mitt på bordet utan att skymma sikten på den man pratar med.

Fredag igen och femte semesterveckan går mot sitt slut. Har dock en vecka kvar och det känns skönt. Kan väl tillägga att skola in sju nya barn känns så där lagom lockande. Vet ju av erfarenhet att det brukar kännas bra när man väl är på plats!

Idag beger vi oss mot Örsundsbro för outletshopping och picknick. I eftermiddag vankas sexårskalas för en granne, och på kvällen tjejmiddag. Imorrn åker vi till Skansen!

Ha en fin fredag och ta vara på livet.
Förra fredagen var en mycket varm dag. Vi stannade till på en servering och tjejerna fick en varsin sommardrink, jag tog ett glas vitt och R en öl. Under tiden vi satt på Aperitif hann vi träffa på några vänner, prata lite, skratta lite. Njuta av solen. Ungefär samtidigt startade förödelsen i Norge. Har tänkt mycket på händelsen i Oslo, och hur bra vi hade det just då (och nu).
Kontraster som inte går att överblicka.

1 kommentar:

Eva sa...

Jättefin vas - jag gillar verkligen den där "pumpa"-formen och även de flesta andra organiska former!

Jag kan inte heller låta bli att tänka på vad jag gjorde just då när hemskheter har hänt... men man får påminna sig om att livet, världen är så här och vara glad åt att man har det bra, eller hur.