fredag 30 april 2010

Sista april!

Den lite ljusskygga bloggerskan har börjat att träda fram lite mer! Kan kanske ha att göra med att det går ganska så bra med min nya livsstil. Äter i princip inga kolhydrater vilket i sin tur minskar på sötsuget, plus att jag powerwalkar varje rast . Detta kombinerat gör skillnad efter den lataste vintern i mannaminne!
Spegeln kommer från ikea och är lite större än den vi har på torpet. Priset är löjligt lågt, 249 kr. Älskar formen och den fasettslipade kanten. Har en oval i hallen som har många år på nacken.
På bilden min man, som i skrivande stund är i Barcelona! Hotellfrukosten intogs tydligen ute! "Jag har inte varit på Basselåna" sa Ellen igår. ♥
Kombinationen nytt och gammalt kan bara bli bra. Kandelabern kommer från Rogers farmor. Visst är den härlig. Skenet från ljusen kvällstid är ljuvlig.
Liten kik på hyllan, och den nymålade väggen bakom. Korgen köpte jag på Village för ynka 39 kr. Perfekt för fjärrisar.
Sötnosarna som inte ville vara med på bild!En av mina nya kuddar. Sydd av en kökshandduk från Hemtex. 19 kr! Lite Tine K/Day home känsla.
Gissa om detta sminkbord från R´s farmor föll Maja på läppen! Sött som bara den. Skulle gärna måla om det och byta ut knopparna, men jag tror att R gärna vill ha kvar det som det är. Fullt förståeligt. Men visst hade det varit ljuvligt i ljust grönt?!

Rosa bubbel till mammorna som träffas ikväll.
Vi skall även äta gott. Fläskytterfilé fylld med vitlök och soltorkade tomater. Gräddsås med balsamico. Sallad med ruccola, mozzarella, tomat, gurka och paprika. Jordgubbar med glass, grädde, maränger och nötströssel.
Coca cola till barnen och godispåse.
,
Trevlig Valborg, och kom ihåg varannan vatten!

3 kommentarer:

Frida sa...

Åh, vilket härligt långt inlägg med mycket bilder. Dessutom en med bloggerskan själv på. Det är kul att få se den som bloggar tycker jag. Våga mer! Du är fin!!

Maja sa...

ÅH va duktig du är med ditt lchf-stuk! Det gör susen, det förstår jag! Och KUL är det ju när man ser resultat!

Vi har precis kommit hem från brasan i Gamlis.. har varit i Fjällnora på dagen och grillat med vänner på eftermiddagen/kvällen. HELT SLUT. Varit ute 10-21.40 (förutom en ynka timme) idag. Puh!

Vi borde för sjutton ta ett glas rosa bubbel på Katalin någon kväll. Eller en ljummen majkväll på er balkong. Du bjuder på balkong och jag på bubbel? Å så varannan vatten...! ;-)

Kram!

Cecilia sa...

Tack för supermysig valborg! Snart kommer bilder på min blogg :) KRaaaam