måndag 27 november 2006

Trött, trött, trött och barnvakt!


Sötnosar i randig pyjamas!

Fin bobbycar som Maja släpar runt på....!

I torsdags var vi ut till Storvreta där vi växte upp, och åt frukost tillsammans med L och hennes son Max! Jättemysigt att träffas så och äta massor av god frulle ihop! Maja hängde på som vanligt när killarna busade runt. Bobbycaren var hur kul som helst. Tyvärr verkar det inte som att David klarar en så kort bilresa som en kvart så syrran fick ta bilen till apoteket därute för att köpa postafen till den lille killen.
På kvällen var det tjejmiddag hos C och som vanligt så äter vi gott och de som får dricker gott vin!!! Vi blev bjudna på en underbar lax med bulgur och lime, sweet chili, yoghurt och goda grönsaker! Till dessert hade jag fixat lyxiga handgjorda praliner från Anneli K.

Busar!!

Mums med ostmacka!

I lördags var vi barnvakt åt David när hans mamma och pappa firade sin åtta-årsdag genom att vara kulturella och gå på teater "Von Sydow-morden" på Upsala stadsteater. En bra teater var det! Vi sov kvar hos de med en orolig Maja i resesäng. Hon vaknade säkert tio ggr under natten..... Prins David sov som en stock mellan sju på kvällen och åtta på morgonen, utan att säga ett knyst! Imponerande! Nu i helgen skall papporna ut på galej och då skulle vi mammor och barn ha sovit hos syrran och David, men vi sover hos oss istället så lilla M får sova i sin egen säng. David sov gott sist han sov i resesängen så vi hoppas han gör det i helgen som kommer.

Fina tjejen!

I söndags blev det mycket vila för mig. R och Maja var ut på en långprommis så jag fick sova en stund! Skönt!! Har så svårt att tillåta mig vila om dagarna, men nu när det är en liten filur i min mage som gör mig trött så måste jag vila. Tyvärr så gör den här tröttheten att alla mina projekt inte blir av så snabbt som jag vill. Får se om en del julklappsideér blir av överhuvudtaget....... :( Men jag skall inte klaga. Ideérna finns kvar, liksom materialet! Och den lilla tvåan är värd tröttheten och illamåendet och det ryggonda, även om jag inte riktigt gillar att vara gravid...... Svårt att ens tänka så med tanke på vårt otroliga kämpande genom åren. Men ingen har varit mer välkommen och efterlängtad än vår Maja. Längtan har inget att göra med om man gillar att vara gravid eller ej....

Inga kommentarer: