torsdag 30 november 2006

Att vara gravid

är ingen dans på rosor. Illamående, trött och redan ont i ryggen. MEN, det är även ett växande litet liv i min mage, en liten syster eller bror till Maja. Och det är inte dåligt det!! Just nu mår jag ganska ok, dock trött. Det blir mycket knaprande på salta och sura godisar, klementiner och iskallt vatten. Kaffe vill jag inte ha och inte heller kött och kyckling. Hade vi råd skulle jag leva på räksalladen från Kajsa´s kök!!!!!!!!!!!!!! Den är underbar!!! Fräscha grönsaker, morot, sparris, bönor, pasta och urgoda räkor...och dressingen....mums! Nyckelhåls-sallad är det så det är ju bara att mumsa på!

Maja har börjat att gåträna! Som mest har hon tagit två steg, och det är ett evigt övande på att resa sig upp och stå själv. Hon är jätteduktig och snabb på att gå och hålla oss i ena handen!!!! Och, ja det är en liten skrutta på drygt nio månader!! Hon säger även "tattatt" när hon får något och härmas när vi nyser eller hostar! Och skrattar åt det också. Hon är så urmysig och rolig! Humor har hon som bara den och så är hon så otroligt vaken och "med" hela tiden. Världens bästa helt enkelt!

Idag skall vi gå och fika hos David & co. Borde nog dammsuga, men senaste nummret av Allt i hemmet kom nyss, och den lockar mer!!!

Inga kommentarer: