söndag 14 juni 2009

Saknar

mina gryn! Har tittat om och om igen på filmen med Ellen när hon springer och räknar, och även filmen när hon somnar i stolen för att få höra Majas röst! Tänk att man ibland bara längtar efter lite egentid och när man får det så står man och tittar i fönstret och vinkar efter bilen, tänker på de små och bläddrar bland bilder.
Hursom, så har jag haft en väldigt produktiv dag (läs: många timmar!!) av klippande, strykande och "syande". Har sytt färdigt diverse presenter (till stora pojkar och små), vimplar till tjejerna och påbörjat en del nytt. Det bidde ingen sushi eller prommis, jag har suttit vid symaskinen/stått vid strykbrädan hela dagen! Kvällen avslutade jag med "Babel" på fyran och några glas rosé. Vilken film. Helt fantastisk. Jag satt som förstenad.
Nu är det dags att sova! Det känns ovant att sova själv. Kommer att sakna Majas tassande när hon kommer in till oss på natten. Tjejerna somnade redan klockan sex efter att ha varit ute flera timmar och lekt i regnet och haft picknick i skogen och sett ett rådjur. De kommer imorgon bitti när de vaknat. Klockan elva skall vi på födelsedagslunch hos grabbarna bus som vi barnvaktade förra helgen! På eftermiddagen skall vi äntligen få träffa släktens lilla nytillskott Vincent!