onsdag 11 november 2009

Ner och upp!

Härlig bild från vi.sualize.us

Vilken dag. Ner som en pannkaka och upp som en sol ? Eller nåt. Det handlar om jobbet. Mitt nuvarande och det som jag skall gå tillbaka till. När jag fick detta vikariat visste jag att det skulle vara på halvårsvis. Dock trodde jag att jag vid detta laget skulle veta om jag skulle få vara kvar ännu en termin eller ej. Oavsett om jag "får" vara kvar eller ej så har jag i samråd med Roger beslutat mig för att gå tilbaka till mitt gamla jobb. Min chef ringde mig ikväll, och lyfte en stor tung börda från mina axlar. Hon vet så väl att jag helst vill jobba må-fre. Hon skall försöka lösa det. (TACK!) Om inte det går så är jag väldigt välkommen tillbaka. Det känns bra, men denna dagen har varit en bergochdalbana. Jobbig, och lite ledsam.
Men bra ändå.

Tror dock att november ligger 1:a på min värsta-månaden-lista! Vill ha sol, snö och ljus. Tack! Och lite mer ork till allt.

7 kommentarer:

syster A sa...

Ja, november är verkligen en skitmånad, bara möskt och dystert. En lååååååååång transportsräcka. Gud så skönt att din chef ska försöka fixa annat jobb till dig.

Kram A

Fin bild!

Familjen i Uttran sa...

Instämmer i Novemberhatet! Och önskan efter mer ork!

Ha en fin kväll.

cia sa...

Håller helt med om November!
Hoppas du kommer fram ill rätt beslut ang jobb.
Det är alltid värst innan man vet.

Maria sa...

lycka tuill gumman! vet hur det känns. tänk på stackars mig som måste jobba varannan helg. hinner knappt se martin nu... men men jag har ju inga barn så det underlättar + ob:n.

Maja sa...

Jag förstår att det är skit att inte veta hur framtiden ser ut.

Tack och lov har du ett annat jobb också.. tur det!

Vi tycker om dig och vill ha dig på fsk! KRAM

Cecilia sa...

Då tänder man massa ljus, lyssnar på bra musik, äter gott och myser till bra filmer.
Vips så känns det lite lättare.

Skönt med jobbet,.

kram

Frida sa...

Usch, det är så jobbigt att fatta stora och avgörande beslut. Lider med dig. Jag hatar också november. Det är pest. Men snart blir det bättre. Håll ut. En fot framför den andra :)