söndag 6 december 2009

Andra advent

Händelserik helg, igen. Jag "kräver" kommentarer från er mina läsare, men är dålig på att "leverera" själv! Skärpning på mig!

Torsdag till lördag har vi haft kusinmys på hög nivå. David sov kvar två nätter, och jag tror att Maja och Ellen tyckte det var tomt utan honom, de frågade efter honom i morse då han inte låg på sin plats!

Igår hade vi nästan hela gänget från föräldragruppen på glöggknytis! Yrmysigt med 11 barn och 12 vuxna. Barnen var så fina och skötsamma. Jag hade ordnat ett pysselbord som de pysslade glatt vid, och resultaten var ljuvliga. Glitter och lim överallt!

Vi fick massor av fina presenter, bla en magic maker från Voodolls (grundaren av vodolls är en av papporna i gänget. Vi har tidigare fått voodolls i gåva!), ett underbart tovat hjärta från Tok Tova, stöpta ljus, pepparkaksté, en snittamaryllis och en ursöt sten med texten god jul. Tusen tack alla för igår. Vi var tre familjer som ät middag tillsammans och vi njöt av vås sushi och pizza i mysigt sällskap. Det bästa som finns är när det är fullt runt bordet!

Idag tog vi en tur till Vaksala torg efter lunchen och morgonen paketöppning. Tjejerna fick en varsin pannlampa/ficklampa som vi tänkte att de kunde få använda på plastisen på torget under vinterns första skridskotur. Så tyckte dock inte de! Ellen somnade och Maja tyckte att skridskon satt för hårt!

Det här vackra huset ligger precis vid Vaksala torg, och i porten till vänster har jag gått in många många gånger till min alldeles egna underbara första lägenhet. Högt i tak, kakelugn, vackert trägolv och en härlig utsikt över Slottet!

7 kommentarer:

Frida sa...

Tack själv! Det var så trevligt!! Nu får det inte gå lika länge innan vi ses igen...

Kram

TokTova sa...

Det var verkligen en toppendag i Uppsala. Tack så mycket och så hoppas jag vi ses snart igen!
Kram

syster A sa...

Tack för hjälpen med David och tack för att vi fick våldgästa erat glöggparty en stund. Kul med skrodskor ;). David skall få har vi tänkt.

Ja den lägenheten....du flyttade dit och jag flyttade till Gottsunda, snacka kontraster hahahah!!

Kram A

Smeknamn: Mimmi sa...

hallå där! inget ont om gottsunda nu ok? ;)

syster A sa...

Kontraster skrev jag, det tycker jag inte är att mena ngt ont. För kontraster ÄR det ju verkligen. Inget fel på Gottsunda alls, jag trivdes bra i lägenheten och området, dock inte med sambon....

Cecilia sa...

Låter supermys! :)

Tänk vad mycket mys vi har haft på Salagatan! ;D

kram

Anonym sa...

Men vad mysigt vi hade det i lördags! Vi tackar och bockar. Hade en däckad Elin i bilstolen när vi kom hem, Jacob var dock en seg rackare att få att somna. Han var helt speedad av dagen/kvällen!
Stora kramar från Knivstagänget