tisdag 22 december 2009

Jullov!
Njutbara och stämningsfulla bilder från en av mina absoluta inredningstidningar Living etc. Kan surfa runt hur länge som helst och insupa atmosfären och stämningen i bilder som dessa. Härligt!

Julstöket pågår för fullt härhemma. Från och med idag är tjejerna och jag jullediga. Mannen hakar på imorgon och då har vi 14 dagar tillsammans. Utan massor av måsten och klockor att ställa. Njuta, leva och bara ha det bra. Träffa männsikor vi tycker om och både ha (gemensam nyårsfest) och gå på fest. Planerar dukningen till både jul och nyår. Det blir ett klassiskt tema med naturliga inslag.

Mina fina tjejer var med mig på jobbet idag. Var fröknar med mig. Maja tog det på ganska så stort allvar, Ellen kände sig som hemma och busade runt på ett (ganska) lugnt sätt. Det är så mysigt att få visa upp sina fina barn, stoltheten vet inga gränser! Ellen är ju en liten clown som virvlar runt. Ibland är det som att se min syster som liten. De är så otroligt lika. Älskade älskade fina tjejer.

Har landat nu och hittat ett lugn inom mig. Så skönt. Nästa termin kommer jag att jobba må-tors och vara ledig på fredagar med tjejerna. Få tid till att besöka biblioteket, luncha, fika och bara vara. Ser mycket fram emot det.

Bloggandet är på sparlåga nu, men lusten att blogga finns kvar och när ljuset visar sig lite mer kommer jag att forstätta i samma takt som innan. Vill tacka mina trogna läsare som kikar in varje dag, kanske en liten nyårstävling som tack!? Vill ni ha det?

Med önskan om en god lugn och fin jul!

Kram Caroline

3 kommentarer:

TokTova sa...

Jullov hos också från och med idag! Underbart!
Hälsa familjen från oss.
Stor kram!
Och God Jul såklart!!!

Maja sa...

Hej Caroline och STORT TACK för din fina present... till MIG liksom!? :-) SÅ rätt present! Sånt där jag aldrig unnar mig.. du vet! :-)

Hannes har massa feber... hoppashoppashoppas att dina tjejer inte busade för mkt med honom idag så någon blivit smittad.. han har ju dock dragit på förkylningen i säkert en vecka, och det brukar ju smittas mest i början.. så vi får väl hoppas på det!

Härligt att läsa att du hittat lugnet! NJUT nu hela ert långa jullov! Spännande med schemaändringar! Är du kvar på 75% på fyra dagar då eller går du ner mer i tid?

Klart man vill ha nyårstävling, kör hårt!! ;-)

Stor kram till dig och din familj! Jonas sa att han tyckte att det var roligt att med maja och ellen idag.. vet inte om han syftade på något speciellt för det har han inte sagt, men "roligt" var det iaf!! :-)

Här kom visst en hel uppsats... ciao! ;-)

Cecilia sa...

Fina bilder! Inga skrangliga granar ala danmark här inte ;)

Hur får man snö på bloggen?