onsdag 16 december 2009

Tjejmiddag

Gårdagens härliga middag. Vintersallad med kyckling, feta, isbergssallad, saffransbulgur, granatäpple. Nybakt bröd och ett gott rött vin. Mysiga tjejer och roliga rim!
Tack för igår brudar!
Recept finns på arla.

Denna härliga fleecefilt(hemtex) fick jag som en försenad födelsedagspresent som jag inte alls behövt, men som är underbar i min fåtölj! En riktig vinterfilt. Tack Petra! Min julklapp var en fin skål från gustafsberg.

Vi kom fram till att vi alla skall spara 50 kr i månaden på ett konto för framtida resa. Vi kanske kommer någonstans om sisådär tio år eller nåt! ;)

Är trött, ofta arg (på mina barn...) glömsk och stressad. Skall testa mig för att se om jag har b-12 brist. Just nu är det bara jobbigt med alla rutinsituationer, allt blir fel enligt Maja. Jag drar ett tungt lass just nu. Förhoppningsvis blir det en förändring efter nyår! En positiv sådan. Ännu en positiv sak är att jag blir kvar på förskolan ett halvår till. Min tjänstledighet inom kommunen blir även den förlängd ett halvår så jag äventyrar inte min fasta tjänst!

Är en urusel bloggare nu, men vintern tar bort min ork, tack och lov för snön.

2 kommentarer:

cia sa...

SKönt med förlängt på båda ställen!
Ville bara inflika att vi har haft ett tufft år med Engla och ffa påklädning och komma iväg.
Man är svettig och sliter sitt hår innan man kommer in i bilen ens:-(
Nu börjar det lätta lite, men det har varit bra tufft!
Och även matstrul och springa iväg och vara sur när saker inte går som hon tänkt sig...
Häng i! Och ta hand om dig själv.

TokTova sa...

Vad roligt att du fått förlängning!
Jag tycker också det varit ganska motigt på sistone, men det blev bättre när snön kom. Alla runt omkring mig blev gladare. Hoppas du känner dig bättre snart.
Kram A