onsdag 23 juni 2010

Badflickor och pyssel
Underbara bilder som talar för sig själva!
Tjejerna och jag var på öppnis sommarlek vid St Pers kyrka. Vattenspridaren var framme. Succé!
.
Igår kväll hade jag en mycket trevlig shoppingrunda. Det blev både det ena och det andra till både mig och tjejerna och kommande helg. Köpte bland annat ett par shorts! Det var inte igår jag använde shorts. Snygga marinblåa från h&m. En enkel vit och en ljusblå blus blir klassiskt och fräscht till.
Tjejerna fick varsin bikini. Maja vill helst ha en minimal top/bh och det tvärvägrar jag. Barn skall inte ha sådant. Det blir bara så fel, barn skall vara barn och inte små minivuxna. (På en semester på Kreta eller om det var Gran Canaria för en herrans många år sedan såg vi barn med stringbikinis. Hemskt!)
,
Är nu ledig ett par dagar extra och det är så mysigt. Tjejerna och jag åker ut till Lavendelbo imorgon fm, Roger tar bussen på em. Syrran med familj är redan där. På midsommarafton blir vi åtta vuxna, sex barn och en hund. Samma gäng som firat flera år i rad!
Jag ansvarar för tårtan och barnens skattletarjakt som bland annat kommer att innehålla en babypool full med popcorn där de får leta efter varsin påse med lite gott i! Skall sy påsarna ikväll.
.
Längtar så efter att ha lång härlig semester hela familjen. Lite drygt fyra veckor blir det, och det känns bra. En vecka spar vi till vintern, då blir det allinclusive, bamseklubb och hela kittet!
Ta dagen som den kommer, mycket torpvistelse, lite stan, och såklart en vecka med husbilen!
Inga måsten.

Ett gäng fantasifulla glassar fick flytta in hos en kompis till barnen. Att sy dessa godbitar går snabbt och är så roligt!
-
Önskar all mina läsare en riktigt fin midsommar!

1 kommentar:

TokTova sa...

Ha en jättefin midsommar på torpet. Och hälsa familjen! Kram