söndag 20 juni 2010

Prinsessorna


Lördagsgodistajm.
.
Tjejerna fick varsin marimekkoskål med sitt godis i.
De var ganska så ovilliga att posera för mig!
Notera Majas strumpor. Hon skall dra upp de så långt det bara går. Den sötaste outfit förvandlas ofta till....pensionär när hon gör så. Hon har tom knölat ner jeansleggings i sådana där strumpor där bara foten får plats!
.
Och ja, jag måste nämna det fina bröllopet! Daniels tal var så otroligt vackert, man riktigt såg och hörde hur skönt han tyckte det var att äntligen få visa hela världen sin kärlek.
Kungen är ju inte riktigt någon talare om man jämför med pappa Westling! Dock var det ett fint tal till Drottning Silvia!
.
Idag bjuder dagen på tre och femårskalas hos vänner i Storvreta!
Måndag blir dagisdag för tjejerna. Tisdag myser de med moster, David och Fredrik på öppna förskolans sommaröppnis. Onsdag är jag ledig, likaså torsdag, så tjejerna får ett minilov innan semestern börjar ordentligt i början på juli.
.
Igår kväll ringde syrran mig. Vi brukar ibland ringa både en och två ggr (en systergrej som säkert många känner igen!)
Hon sa till mig att Grodis har blivivt mamma. Jag ryste genom hela kroppen och blev tårögd på en gång!
Grodis (som heter Marie!) och hennes man har efter många många års kämpande och väntande äntligen blivit tvåbarnsföräldrar. Deras ängel Viktor har blivit storebror åt en pojke från Bolivia. Glädjen jag känner med Marie och hennes man känner inga gränser. Vi möttes på nätet på familjeliv.se för många många år sedan, när vi kämpade år efter år utan att ngt hände. Vi har även följts åt inne på en ivf-sida på aff.se.
Trots att vi inte känner varandra på riktigt så har jag väntat på den här dagen med spänning och förväntan. Jag ser framemot att följa deras nya liv!
Stort varmt grattis till er!

2 kommentarer:

Cecilia sa...

Fina prinsessor! :)

syster A sa...

Så fina dom är i klänningarna!