fredag 6 augusti 2010

Första arbetsveckan avklarad

Fredagsmyset redan på gång!
Maja sitter och färglägger en prinsessa (what else?) med stor koncentration.
.
Morrn morrn!
.
Första arbetsveckan avklarad. Det känns mycket bra, och jag är nöjd med allt jag hunnit fixa, ordna och dona på min avdelning. Har även varit en sväng till ikea med chefen. Nu är det tre rum som får sig en ordentlig makeover. Kul!
Känner mig redo för nästa veckas inskolningar.

Mammig, mammigare, Ellen! Skönhet nummer två spenderar gärna så mycket tid som möjligt i mammas famn. Mysigt som bara den. Den lilla fröken fyller tre på söndag, men känns ändå som en liten plutta. Är det "sistabarnetsyndromet" kanske?

Fredagens frulle a´la lchf. Äggröra med grädde och riven ost! Avokado, paprika och medvurst. Kaffe i favoritkoppen och kaffepressen på toktovas underbara underlägg.
.
Fredagen bjuder på bullbak och blomstershopping. Blommorna här hemma är inte i närheten av god feng shui!
.
Inne på femte dagen med lchf kost. Det går bra. Passar mig. Känner inget sug efter sötsaker, men har haft en fruktansvärd huvudvärk i början av veckan. Det sitter fortfarande i men inte i samma grad. Bälgar i mig vatten, men det kanske var en chock för kroppen att gå från "lördag-hela-veckan" till strikt tänkande?
Tips? Råd?
Batterierna i vågen är slut, så jag har inte vägt mig. Känner inte någon stress över kilon och hekton. Hur det känns är det viktiga och hur jag mår!
.
Ha en fin fredag alla. Här i Uppsala skiner solen!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag skulle nog mer tro att kroppen vänjer sig av med sockerberoendet. jag hade också huvudvärk i början men det gick över efter några dagar.

Ps. Röd paprika är inte tillåtet i LCHF.

Drömlägenheten/Caroline sa...

Tack anonym! (Jag fuskade lite med paprikan....men skall tänka om!)

;)

Cecilia sa...

Vad underbart det måste vara att ha fredagar ledigt. :)
Ses im, ska bli så msy! Kram