tisdag 31 augusti 2010

Te & spel

God dag tisdag!
Uppstigen för en timme sedan, har soooovit länge och gott. Huvudet dunkar lite men annars är läget okej. Det blir med all säkerhet jobb imorrn. Att "ligga hemma" och inte ha ork/få göra saker är enormt frustrerande. Man ser allt!
En kopp kusmi i mysiga Starbucksmuggen som faktiskt är köpt i London och inte NY som annars hade varit mer legitimt.... typ!
Visst känner ni igen denna klassiker?
"Fånga ballongerna".
Köpte det på GeKås för mindre än femtio kronor. Har sett det för hundrafemtio kronor på en leksaksaffär. Ett fynd. Tjejerna älskar att spela det. Vi sitter hela familjen vid vardagsrumsbordet och myser.
En ny era.
De har blivit "spelstora".
Älskar att se deras glädje och spänning när de slår tärningen och vinner en ny färg. (Ellen har dock inte fått total koll på hur man hanterar en tärning. Antingen lägger hon ner den, eller så hamnar den under tevebänken!)
Jag sitter med tårar i ögonen och spar i hjärtat deras nyvunna spelintresse.
Vill ha fler roliga spel!
Tips någon?

2 kommentarer:

TokTova sa...

Legos spel Magikus är en höjdare! Spännande att blanda sin "egen" trolldryck. Lite magiska spelpjäser som också är lite lagom läskiga. Och så ett plus att det är lego förstås!
:-)
Krya på dig.Kram

Frida sa...

Vi gillar lotto-spel.Har ett med bokstäver och ett bamselotto. Man har en spelplan med bilder och vänder upp kort. Den som har det på sin spelplan får kortet. Full spel plan först vinner.