fredag 20 april 2007

Äntligen tavlor på väggarna i Maja´s rum!









På ett superenkelt och billigt sätt kan man göra jättefina personliga tavlor till barnrummet! Billiga ramar från ikea, och några olika lite färgkordinerade scrappapper bildar dessa glada tavlor. Har börjat att gilla ljusblått, och vill inte ha ett "typiskt" tjejrum så då blev dessa ramar toppen! Har annars svårt för blått, särskilt mörka/kobolt nyanser.....
Gjorde även den lilla linnetavlan till Majas rum. Broderade för många månader sedan den lilla fjärilen (fjärilar "är" Maja) för att sy fast den på en klänning jag tänkte göra till Maja, men som aldrig blev klar. Spikade upp tyget på en 10*10 målarduk, superenkelt!
Vår skrutta mår bättre men klättrar på väggarna! Tur att vi åker ut till torpet imorrn för premiärsovning i år tillsammans med familjen syster-svåger-kusin så Maja får träffa människor! Var på mvc idag för ett läkarbesök och det fick vara dagens utflykt för Maja. Hon tittade lite misstänkt på doktoren, stackars stumpan trodde väl att det var henne den gällde idag med! Inget att anmärka på hos doktorn som är så otroligt bra. Man känner sig sedd och viktig!
Om en timme kommer pappa med kusinvitamin David som han skall hämta på dagis idag! Mysigt :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad fint det blev med tavlan/tavlorna!

Kram A