söndag 1 april 2007

Underbar lördag på torpet!


Hela familjen i fint motljus!

Maja och mamma åt varsit håll! Mysfika vid äppelträden.

Lavendelplanteringen och rabarber på uppgång.

Lavendel och stenarna är väldigt snygga ihop.

Här blir det hallon.

Och här växer jordgubbarna...redan, eller åtminstone bladen.

Ernst-stegen!!!!!

Maja studerar sittdynan, mycket noggrant.

Och klappar vår fina kanin.

Fortfarande blomlösa. Men snygga ändå :)

Vardagsrummet.

Miokudde och hemsydd (fjärilen).

Ett fint stileben.

I lördags åkte vi ut till torpet och hade en helt underbar familjedag. Donade i trädgården, rensade rabatter, brände kvistar och löv, grillade korv och bara hade det så bra! Vi har verkligen ett eget paradis! Det är verkligen en perfekt kombination med lägenhet i stan och torpet på landet. Särskilt för en "vinterbekvämis" som jag är!!! Maja var väldigt "lugn" för att vara Maja och satt i vagnen eller knallade omkring och "hjälpte" till. Urmysigt! Hon hade så mycket att titta på och så är det lite svårt att gå i gräs och på en lite oregelbunden tomt. Vår snälla granne hade klippt äppelträdenoch gav oss även en kasse med älgkött och rådjur när vi åkte hem! Längtar redan ut till nästa gång som blir nu på fredag. Vi har tusen idéer och det kliar verkligen i fingrarna nu!
Har avnjutit en älggryta med dijon, lök, svamp och riktig grädde och det var så otroligt gott. Maja satt och sa mmmmmm! Ska kika på "Brothers & sisters" på femman och sedan lilla söta Jamie Oliver!
Äntligen april och bebismånaden närmar sig! Den har börjat att sparka mer nu!!!!!!!! Så otroligt mysigt och overkligt!

2 kommentarer:

Hanna sa...

Oj vilken mysig helg ni har haft, vad härligt! Ert torp är verkligen en pärla, och jag förstår precis vad du menar med att vara vinterbekväm, jag är precis likadan - LAGOM pyssligt ska det vara!;)

Får nog se till att skaffa mig ett litet torp nångång för det ser underbart avslappnande ut att åka iväg och fnula lite i jorden sådär. Och vilken tur ni har som har en sån duktig liten hjälpare!:)

Anonym sa...

Underbara torpbilder!
Så härligt för er att kunna åka ut dit på helgerna!

Johanna