söndag 14 oktober 2007

Ny matta



Vi var till ikea igår och köpte en matta. Vi åkte ( Maja och R) tillbaka med den idag. Det var en "äkta" matta, vi tänkte att den skulle tona ner det moderna hemma, men det blev så tokfel. Fel färger, och helt fel stil. Idag åkte de till mio och köpte denna svarta rya! Visst blev det bra? Nu skall vi bara hitta det rätta soffbordet. Under tiden vi letar så har vi kvar vårat gamla bord som passar bättre in nu. Översta bilden visar rummet med den röda ps mattan vi fått låna av faster och farmor, undre bilden visar hur mysigt det blev med den nya ryan! En bra storlek, 160 * 230 cm. Inte för liten och inte för stor. Tavlorna sitter inte som de skall, den ovanför soffan sitter för högt och de andra är inte på rätt höjd ännu. Får se hur vi gör med den väggen. Vitrinskåpet är sålt. Snart är vardagsrummet färdigt! :) :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jättesnygg matta!! Ett helt nytt rum.

Anonym sa...

Va snyggt det blev med den nya mattan!!! Kram svägerskan

Hanna sa...

Ja, det blev verkligen snyggt med den svarta ryan! Tänk att det kan göra sån skillnad för hela balansen i ett rum vilken sorts matta man har!

Mannen din måste ha väldans bra inredningssmak om du låter honom åka och välja matta själv - det skulle jag aldrig tillåta min att göra, haha!:)

Caroline/drömlägenheten goes radhus sa...

Hanna! Vi hade bestämmt innan vilken matta vi skulle ha!!!! ;)