onsdag 10 december 2008

Lungt på bloggen

men inte i verkliga livet!

Full fart på tjejerna igen efter en feber-episod i helgen. Lucia imorgon bitti, ute! Maja ser framemot att få ha fina lusseklänningen (som skall läggas upp ikväll!).

Jag har kommit in i tradera! Wow, är det så enkelt att tjäna en slant för det vi inte behöver längre. Fortsätter dock att ge mycket till välgörenhet.

Var hos husläkaren igår, skall fortsätta med omeprazol i tre veckor till. Har någon variant av magkattar. Blodvärde och levervärde togs (för att se om jag har för lågt hb-är ju så in i bövelens trött jämt, och för att se om jag haft ngn liten gallsten) och det visade inget onormalt! Så SKÖNT!!! Har inte druckit kaffe på över en vecka! Saknar det inte direkt....det kommer kanske!

En tapet har inhandlats! i helgen kommer den upp! Sakta men säkert bygger vi upp vårat hem, vår drömlägenhet!

2 kommentarer:

Jörgen sa...

Hoppas att du känner dig piggare snart igen. Inte kul att känna sig så trött hela tiden. Vad fin och julig din blogg är med snöflongor och allt.

Kram

Petra C sa...

Tradera kan vara rätt beroendeframkallande. Maken hotade med att spika fast allt han ville ha kvar för att inte riskera att jag skulle sälja det. Började med att sälja urvuxna barnkläder och sedan rycktes jag med och rensade ut saker både här och där!

Hoppas du kryar på dig snart. Kanske du har lite B12-brist? Känner själv igen det där med magkatarr och trötthet.

Kram Petra