onsdag 3 december 2008

Siden

Har ett gäng meter vitt siden som skall bli caper till små parvlar. Maja verkar ha kommit in i springa fort fram och susa, så en cape i äkta siden kan nog bara göra succé!

Behöver sysselsätta mig, är lite orolig. Har ett ömmande område snett över naveln till höger (gallan?) som jag skall kolla upp nästa vecka hos husläkaren. Mår lite illa ibland, dricker inget kaffe och hoppar över vin. Tänker på vad jag äter. Det underliga är att det gör bara ont om jag känner på området, inte annars. Sedan barnen kom har jag blivit lite hypokondrisk, och det är jobbigt som bara den. Hoppas att det bara är någon magkattar.

edit: har pratat med sjukvårdsrådgivningen med en toppen sköterska, som tyckte att det lät som magkattar. Roger skall cykla förbi apoteket på vägen hem, och imorgon plus fredag sjukskriver jag mig från mammaledigheten för att försöka stressa ner en smula. Har proppat kylskåpet fullt med a-fil, proviva, kokt skinka och fiskbullar. Bye bye kaffe....snyft!

12 kommentarer:

Yogamamma sa...

ja, jag hoppas också att det "bara" är enkel magkatarr som snart går över.

Caroline/drömlägenheten goes radhus sa...

Tack, det värmer!

Kram!

Karins fotoblogg sa...

Jag måste bara fråga: det är inte så att du bor i Uppsala. Vyn över stan i ett inlägg längre ner, ser misstänkt likt ut som Uppsala Domkyrka. Jag bor nämligen i Uppsala :)

Ha det gott!

Caroline/drömlägenheten goes radhus sa...

Yes! Uppsala it is! Botvidsgatan närmare bestämt!

;) Var bor du?

Karins fotoblogg sa...

Ha ha vad lustigt! Jag bor i Bälinge. Jag är utbildad barnskötare, jobbar som boendeassistent fast jag är tjänstledig just nu och vikar som kontorsadmin. Jag är 34 år och har två små barn. Det var inte bara Uppsala som var gemensam nämnare ;)

Kul!

Kram Karin

Caroline/drömlägenheten goes radhus sa...

Haha! nej, det vill jag lova!

Roligt!

Kram!

A home far away sa...

Hej första gången jag besöker din fina blogg.
Jag ser att du är utbildad flyttstylist...det låter så spännande och roligt, kan du ge mig namn på skola och kanske du vet om det finns kurs på distans, eller det kan jag ju kolla själv förstås:-

Ha en fin dag
Kram Gunilla i Singapore

Cecilia sa...

Det kommer att gå jättebra ska du se!

Barnen kommer att bli galna i caparna! :D

kram!

Hem och Lycka sa...

Ajdå, lät inte bra det där men hoppas att det är magkatarr..

Du undrade över Vita Gåvor - swapen är full men jag sätter dig gärna på väntelista om du vill. Den är lång men ibland blir det ju avhopp så småningom kan du komma med. Hör av dig om du vill ställa dig på kö. kram

m sa...

Magkatarr är inte att leka med. Har haft problem länge med det särskilt förr. Är självutnämnd expert så om det är nåt du undrar över, tex vad du kan äta så låt mig veta. Nu ska du passa på att köpa rooibos teér. (rött te) Finns många goda som är mild för maggen!! skippa kryddor stekt mat, fet mat vissa grönsaker etc. Kram hoppas det går över snart. (majsvälling körde jag med oxå haha men det är inte för alla)

Anonym sa...

leva utan kaffe?????????nej fy stackare!!!:)det skulle jag aldrig klara!hoppas du blir bättre snart o att magen lugnar ner sig!!kram jannika

Petra C sa...

Magkatarr är inte roligt. Men förhoppningsvis kan du dricka kaffe igen snart ;)