söndag 20 september 2009

Energi

Var finns den? Energin till att skapa? Till att ta tag i saker hemma. Till att orka. Är tyvärr på ganska god väg att trilla, neråt, sakta men säkert. Känner ett tryck över bröstet som går ner i armarna, en inre stress som gör mig yr. Vill inte.

Jobbet är just nu en väldigt stressig plats. En bra men alltför stressig plats. Känner mig som en förlorare som mår så här. Vill komma i ordning med rutiner på jobbet, hemma, och med mig själv. Måste prata med chefen, måste gå ner i tid innan det blir värre. Jag är expert på att inte visa utåt, men om jag skall vara en bra förälder, en bra fru och arbetskamrat måste jag ta tag i detta nu.

Nu. Imorrn.

5 kommentarer:

Maja sa...

Inte roligt att läsa. Hoppas chefen lyssnar och hjälper dig att hitta ett sätt att hinna med både jobbet, hemmet, familjen och inte minst dig själv! Hoppas du sover gott iaf! Kram och godnatt!

Hanna sa...

Förlorare? Jag tycker att du låter som en _vinnare_ som vågar stanna upp och lyssna inåt. Det är så lätt hänt att man bara springer på, glömmer vad som är viktigt och hamnar i en negativ spiral. Klart att du ska gå ned i tid om det är vad du behöver för att må bra just nu! Kram!

syster A sa...

Syrran, du MÅSTE må bra och känna att du har tid, lust och energi. Jag har förstått att jobbet tar MYCKET av din tid och energi och att du får dra ett tungt lass. Om inte din chef kan hjälpa dig får du se till att er husläkare kan göra det. Vill INTE se min syster må så här.

Håller med Hanna om att du är vinnare som stannar upp och lyssnar på dig själv.

KRAM A

Anonym sa...

Jag säger så här!! Du måste inget alls. släpp all press o krav på dig själv. Man måste inte vara perfekt o duktig jämt. Vill inte skrämma dig men detta låter precis som jag hade det i början, så stoppa nu annars är det kört! Vi klarar alla olika mkt men är lika bra för det!! hoppas det blir bättre. Och ett stort grattis i efterskott föresten. hoppas du hade det gott. kram / mimmi

Frida sa...

Skickar kramar och hoppas att du känner dig piggare snart.