tisdag 22 september 2009

Vila


Terapi för mig. Inspiration och vackra miljöer ger mig energi. En eller två rutor choklad ger njutning, likaså en latte. Efter tio på tv och soffläge hela dagen. Jag kommer igen snart!
TACK för fina rara ord. Har en toppenchef som skall skicka mig en avslappningsskiva, och klura med schemat så att jag får gå ner 25%. Hemma resten av veckan, husläkaren på måndag. Vill bli av med trycket och krypningarna, det är riktigt obehagligt. Vill vara på TOPP.

5 kommentarer:

Alba och Theo sa...

Bra för dig. Ta det lugnt nu och ät mycket choklad. Avslappnings-skivor är jättebra.

Kry på dig!

Kram
Johanna

Cecilia sa...

Håller med någon därnere, du känner ju tecknen i tid och det är bra. Ta det lungt och gör inte sånt som tar onödig energi, koncentera dig bara på det som måste göras och hjälp varandra hela familjen.

Hoppas du känner dig mer utvilad snart.

Fick du sms igår?

kram

jannika sa...

hej!tråkigt att läsa att du inte har energi men tänk på DIG o din familj först!!!!många styrke kramar o Grattis i efterskott jannika

syster A sa...

Klart du kommer igen, men nu är det fokus på att må bra och alla måsten får du glömma. Härligt med tre mysiga tidningar, det är verkligen lyx! Och god choklad och en latte, inte illa.

Kram systeryster /A

Maja sa...

ÅH, jag önskar att du snart får känna dig på TOPP igen! Du kanske inte ber, men jag gör det. Och jag ber att du snart ska känna dig bra. Bra nog att vara du, mamma, fru, vän och kollega! Ses snart, hoppas jag!