lördag 26 september 2009

Måla eller inte måla?


Skall vi ha det kvar som det är eller måla i en ljus färg? Kan tänka mig ljus ljus lavendel, eller rosa. Ideér? Skåpet alltså!!! Var på första lektionen på min heminredningskurs i torsdags. Tänkte ta med mig denna bilden för att få tips och ideér av inredarna Madeleine Gesar och Louise Sareld, och även de andra kursdeltagarna. tar gärna emot synpunkter av er läsare också.

4 kommentarer:

Maja sa...

Ljusrosa lackfärg röstar jag på! Och att ha fötter på den där möbeln skulle nog lätta upp det hela avsevärt.. typ 30 cm höga! Jag är för att "lyfta" allt tungt så känns det inte som att det tar lika mkt plats. Men skåpet är verkligen jättefint som det är också.. Svårt! Trevlig helg på er!

Drömlägenheten/Caroline sa...

Jååsa!!!
Det finns fötter till möbeln, men det blev för ostadig, och jag tycker den är ok utan. Dock förstår jag ditt resonemang!

Kram!

Postadress Torslanda sa...

Måla i en ljus färg tycker jag för det kommer att lyfta möblen och göra den lite "lättare". Lavendel, rosa eller vitt. Och jag är också för fötter! Om det går. Lycka till! Ska bli roligt att se vad det blir.

Maja sa...

Hej! Hoppas VERKLIGEN inte att jag störde idag.. ville bara kolla hur det var med dig å så.. Du lät så ynklig. Och trött. Och helt slut! TA HAND OM DIG! Jag tänker på dig och det var inte mer än ett råååsa ljus med lite snöre på jag ville ge dig. Som ljus. I mörkret! Det blir en annan dag! Vad ska man säga... Krya på dig? KRAM!