tisdag 15 september 2009

Tjejernas "nya" sovrum


Två prinsesssängar, en ny byrå och rummet är i princip klart. Bortse dock från det tråkiga golvet som skall bli vitt. Färgen på väggen är helt ok, den behåller vi tills vi känner att tiden finns, och att vi tröttnat ordentligt! Varsin sänghimmel och varsin läslampa såklart.
Nu sover de små juvelerna i sina sängar. Jag har vabbat idag, natten som var var en katastrofnatt där båda tjejerna skulle ligga närmast mig (vi måste ta tag i detta), och grät och strulade. Extremt trötta tjejer vill jag inte lämna på dagis, så vi har varit hemma idag. Mina barn går före mitt jobb.

7 kommentarer:

Maria sa...

oj så fint! Älskar grönt!! Tack för gratulationer, snart är det din tur!! =D (och ja han e fin martin. haha ;)

syster A sa...

Jättemysigt blev det. Skulle själv vilja ha sänghimmel!

Maja sa...

Superfint med grönt! Det har ju vi också som "huvudfärg" i barnens rum... och så vitt och rött! :-) Hoppas vi ses i morgon! Har PRECIS kommit hem från styrelsemöte på förskolan.. det var MYCKET idag vill jag lova! Kolla in protokollet sen (det hängs väl upp i hallen tror jag)! Puh!

Natti och hoppas denna natt blir sju resor bättre än föregående! :-)

Cecilia sa...

Härligt med två prinsess-sängar! :)

cia sa...

Vad fint de fått!

Vi var och hälsade på på dagis idag och tjejerna och David var sååå mysiga med lilla A och lekte så mysigt med honom vid rutschkanan:-)
Och Maja ville gärna leka med E också, men hon var lite blyg för alla och lekte mest med T som hon ju träffar regelbundet fortfarande.
Men M frågade om vi inte kunde leka nån annan dag, sötnosen:-)

Kram

Maja sa...

Grattis till DIG på födelsedagen! Finfint väder du fått! Ha en bra dag och helg! Kram, ohlssons.

Hanna sa...

Jättefint! Och vad mysigt att stoppa systrarna i säng så nära varandra:)