onsdag 10 februari 2010

Barnakuten

Fem timmar har vi spenderat på barnakuten, Maja, pappan och jag. Maja hade ramlat från ribbstolen på dagis på ngt konstigt sätt och var blå på den lilla foten. Åkte direkt efter avlämpning av Ellen hos kusinvitamin och pappa F direkt till barnakuten med Maja. Vi har blivivt så väl bemötta, Maja har fått glass, röntgats och ätit choklad mitt i veckan. Mammahjärtat har gått sönder några ggr ikväll då vårat hjärta varit så ledsen, särskilt under röntgen. Då var hon liten.... "Mamma, jag var ledsen vid skelettet..."
.
Nu ligger vår tappra tjej i våran säng och sover och vi sitter med en kopp te i soffan. Mår själv bättre, så jag tror att min nya medicin voltaren hjälper! Roger blir hemma med Maja imorrn och på fredag eftersom jag är sjuskriven.
.
Tack syrran med familj för hjälpen med Ellen som i princip tjatade sig till att få sova hos David.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Men lilla stumpan då. Det är tappra små hjältar de här barnen.

Det finns en väldigt bra websida www.sjukvardsradgivningen.se där det finns små filmsnuttar för barn att titta på. Det har varit super för Alba. Hon tittar ofta på det och bearbetar en del av sina upplevelser som hon inte spontant kan sätta ord på. Jag tror att en av dem handlar om röntgen.

Sov gott!
Kram Johanna

s.m.i.l.e sa...

Styrkekramar till er alla!

Cecilia sa...

Hur ni håller på i er familj då ;)
Hoppas foten läker snart så Majsan kan flyga runt och dansa till Mamma Mia snart igen.

kram!

Jessica sa...

Hoppas Majas fot blir bättre snart många goa kramar från kusin Vincent plus familj

TokTova sa...

Stackars liten Maja. Men vad skönt att höra att ni blev väl omhändertagna och jag tror säkert att Majas fot snart är bra igen. Roligt att höra att du mår bättre också.
Ta hand om er!
Kram!

Yogamamma sa...

men stackars Maja. Det har varit många sjukhusbesök för er den senaste tiden. Hoppas Majas fot kryar på sig. Skönt att höra att du känner dig bättre, hoppas att det fortsätter så att du får veta vad som varit/är galet.
Kram

syster A sa...

"Jag ska fjåga mamma så säjej hon de"!