måndag 8 februari 2010

Då har man blitt´med frikort då!

Visst är tapeten läcker? Blev väldigt förjust i den när Mija tapetserade en hel hall i den i senaste bygglov. Har endast sett den live i små tapetprover och inte blivit så imponerad. Men wow vad snyggt den är. Anno 1905 från Boråstapeter. Och så lilla Kaj Boyesen apan på spisen! Bild från Alvhem.
:
Hemma igen efter många långa timmar i olika väntrum. Det är verkligen inte upplyftande att titta på "mörk" konst eller att läsa femina från 2006. Nåväl. Allt bra hos gyn. Skönt. Fortfarande en smula höjd temperatur och väldigt ont i ryggen/svanken/njurarna. Alla infektionsprover ser bara bra ut. Jag skall absolut lägga ner mina tankar om ngt farligt..... Skall försöka. Man känner sig så liten och utlämnad. Saknar min mamma något enormt. Är liten nu, inte 34 snarare 14 och då vill man ha mamma hos sig. All personal jag träffat har varit underbar! Skall tillbaka imorrn igen till infektion (man svänger sig väl med sjukhussnack nu!!) och antar att det precis som idag blir fler blodprover och ännu en shot med antibiotika rätt in i blodet.
.
Har blivit med frikort. Och detta har tagit endast 14 dagar. Det känns rätt svårlaget!
.
Roger är med tjejerna på gympa (vi skall se om vi kan få in Ellen också..)och jag skall försöka vila!
.
Tack för goa ord, det värmer!

5 kommentarer:

Jessica sa...

Hoppas du blir bättre snart kram svägerskan

Yogamamma sa...

Hoppas att du får veta vad det är. Förstår att ovissheten är tuff. Kram från mig

syster A sa...

Vad är det för fel på femina från 2006?! ;). Bra med frikort, men trist att du skall behöva ha ett.

Krya på dig, ses imorrnbitti.

Kram A

Maja sa...

Försökte ringa dig idag för att gå förbi med en liten blomma... men mobilen var avstängd kring lunch så jag antar att du var på sjukan!

Hoppas din dag varit ok och att jag kan få komma förbi med en blomma en annan dag! Hoppas du bara kan få vara hemma och vila snart och slippa plåga dig igenom Femina och Amelia från -06! ;-) Ta med en bra bok kanske?! ;-)

Kram, kram!

Cecilia sa...

Frikort! Nu är du med i tantklubben ;)

Ja, inga negativa tankar nu, det stjälper ju, inte hjälper!

kram