lördag 20 februari 2010

Te och OS (!)

Läget just nu är soffan, en kopp té i koppen från Spode efter mamma. Godaste téet i koppen, lundablandning från tehuset Java. Några småtuggor på vitt bröd. Sakta sakta går det framåt, men hur jag skall återfå min energi till 100 % till på måndag är för mig en gåta. Vill absolut inte få en tredje karensdag nästa lön för att börjat jobba för tidigt. Samtidigt behövs jag mer än någonsin...
-
Har kommit fram till att min magsjuka har berott på all penicillin min stackars mage tagit emot. Googlade lite och läste i princip om mig själv på en av dessa magsjukesidor.
.
OS står på och det är ok, så länge kommentatorerna inte tar i så de gör på sig/börjar gråta eller ngt annat liknande som inte passar män i övre meddelåldern! ;)
.
Min fina familj är hemma hos farmor och bakar bullar till Maja´s kalas! Alla mönstrade formar fick följa med, likaså lite strössel.
Ellen har knappt tid övers för mig just nu, hon har nämmeligen blivit pappig! Pappan är mycket nöjd! Och Ellen med!
Maja håller på att spricka inför tisdagen, det är sååååå spännande att fylla fyra!
,
Ha en mysig lördag alla fina!

8 kommentarer:

Maja sa...

Åh, jobbigt för dig att inte ha hämtat dig än! Har resten av familjen klarat sig alltså? Otroligt isf ju!

Tror att gossarna här ska osa skriftligen på inbjudan, som sig bör! ;-) Tackar och bockar! :-)

Fortsatt krya på dig! Kram Maja

Drömlägenheten/Caroline sa...

Hej!

Vad kul att ni vill komma!

Min magsjuka är nog pga all penicillin... men resten av familjen mår bara bra!

Tack för kram!

Kram tillbaka!

Anonym sa...

Åh, vad jobbigt du verkar ha haft det! Fick också problem med magen efter en penicillin-kur (kåvepenin), och i mitt fall blev det t.o.m clostridiumbakterier (tror jag det hette). Fick blod i avföringen och mådde såååå dåligt... Hoppas du är på bättringsvägen nu!

TokTova sa...

Låter som du har en bra dag idag. Skönt att få vila lite. Här snöar det som bara f-n. Har varit uppe på taket och skottat. Barnen är vilda, de skulle behöva komma ut, men det är liksom inte läge för det. Hoppas du blir helt frisk snart. Kram!

syster A sa...

Funderar på om jag ska claima mitt arv med koppen eller vasen....tål att tänkas på! ;)

Cecilia sa...

Du! Män och kvinnor i alla åldrar får gråta precis hur mycket de vill! Har själv tårkat mer än tre tårar under detta OS och flera kommer det bli ;)

Drömlägenheten/Caroline sa...

Cissi!
Självklart får alla gråta så mycket de vill, och det ved du att jag tycker. Personligen är jag inte så inne i sporten och tycker att det blir fjantigt!

Som baken, du vet!

syster A sa...

Huvudsaken är att du mår lite bättre iaf, tårar eller icke tårar!