tisdag 6 mars 2012

Blå & rosa & böckerJomenvisst, det blåa fortsätter att smyga sig in.
Pärlhyacint är ju ett säkert sött litet vårtecken.
Härliga bokhögen är ihoplånad av syrran och bästa C. Läser väldigt mycket i dessa sjukskrivningstider. Har också kommit igång med träningen ordentligt igen. Februari är ju som hos många andra en typisk sjukmånad.
De rosa hortensiakvistarna har jag knippsat av av en tröstköpsblomma!
Gillar hur de bullar ihop sig med den silvriga vasen.

Hur framtiden kommer att bli med jobb är osäkert nu. Min chef kan inte erbjuda mig annat arbete än på småbarnsavdelningen. Grr tycker både jag och min rygg. (Och facket, husläkaren och fk)
Just nu försöker jag se detta som en liten del av mitt liv, eller snarare en period. Som kommer att gå över och resultera i ngt bra!
Njöt ordentligt av solen idag. Åkte ut till Gamlis, gick en sväng runt högarna och bjöd mig själv på en latte i solens sken på Odinsborg. Jag, latten och vårfåglarna. Tankade energi och tänkte framtid.

Tack för rara kommentarer på min lilla blogg som är rätt så supertråkig just nu!
Kram :)

3 kommentarer:

Ida sa...

Håller tummarna att det löser sig på ett bra sätt med ditt jobb. Låter klychigt men det brukar alltid komma något gott, ibland bättre ut av sådana situationer..det har det gjort för mig och jag har haft några riktiga svackor med ovisshet.
Kram Ida

TokTova sa...

Uppmuntringskram. Det kommer ju ordna sig men jag förstår att det känns tungt. Och småbarnsavdelningen låter ju som det sämsta möjliga för din rygg. Bu, vad tänkte männskan på egentligen?

Drömlägenheten/Caroline sa...

Tack tjejer, och kram!