måndag 5 mars 2007

Bvc idag

och lite klokare blev vi väl. De tycker att pga att Maja är pigg, äter,dricker och sover som vanligt så kan vi "höja" temp.gränsen till 38.5 och då ge febernedsättande. Men imorrn skall jag ringa spec.barnmottagningen (det hette ngt sådant) och få lite fler åsikter. Är inte orolig, men vill ju att den j-kla febern skall lägga sig.

Efter bvc-besöket fikade Maja och jag nere på Cajsas kök och det var supermysigt! Maja var i sitt esse (som alltid) och log åt alla som passerade förbi och har fått kommentarer som heter duga! Allt ifrån "vad fin du är", "åhh, så söt tjej" till "vad kan en sådan här liten pojke heta"!!!!! Hahahahahah

4 kommentarer:

Karin sa...

Hej hej!
Nu har jag kikat runt och läst och tittat på foton hur ni har det! Hon är verkligen ett charmtroll er söta Maja :) Vilken fin fjärlistårta det var på födelsedagen! Måste fråga...på bilderna där Maja får paket så är det en rund grön burk med blommor eller prickar. Den är sååååå fin...råkar du veta var den kommer ifrån? *hoppas..jag älskar burkar o lådor*

Hoppas att febern ger med sig!

kram /Karin m Elias & Ebba

Diana sa...

Vad jobbigt (och konstigt!) med Majas feber. Hoppas ngn kommer på vad det kan vara. Är det inte nya tänder på g då?

Kan verkligen se Maja framför mig där på cafét. Vilken storasyster hon kommer bli! :)

Jag har skickat vidare en utmaning till dig. Se mer info i min blogg :)

PS. Vad vårfint du har gjort där hemma! Det börjar bli dags för mig att göra ett ryck också!

KRAM

Busluren sa...

Haha, fina och roliga komentarer! :)Fina bilder på gumman längre ner!!
Saknar lilla Majsingen, vi kanske kan hinna ses en stund i helgen?

C sa...

Karin! Burken fick Maja i present av min kompis som har Uppsalas mysigatse inredningsbutik, Collection! Tyvärr står det inget märke under eller i. Kan tänka mig att sådana finns på affärer som inte har "plåtter"!!!! Tack för fina kommentarer!

Diana! Jag är en tråkig person när det gäller bloggutmaningar! ;) Har heller inte sex stycken att skicka utmaning vidare till så jag hoppar över!

Cissi! Vill jättegärna träffas i helgen om alla små och stora mår bra (syftar på J och dig) och isåfall på söndag, för vi tar nog en torpettur på lördag!

Kram C!