lördag 10 mars 2007

Solig lördag och vagnsköp!
Inne på ica vid en hög med kakburkar som maja tänkte börja skaka på!!

Inne på gården.


"oj, oj, oj, oj" säger Maja ofta! Hon kände på sina skor och kraffsade i gruset!
Idag har vi beställt och lagt handpenning på en syskonvagn!!!!!!!!!!!! Det blev en svart emmaljunga. En twin citycerox 360 tror jag att den hette. Vändbart styre och vändbar sittdel plus två av hjulen var svängbara. Vi köpte till en mjuklift som blir åkpåse såsmåningom. I turkost och svart. Det kommer att bli snyggt! Säljaren tillika butikschefen är en bekant som vi har partajat ihop med många ggr för flera år sedan när vi var ute i svängen (typ!) så fick lite trevlig kompisrabatt! Tack så mycket! Vi är jättenöjda och det skall bli roligt att ha en emmaljunga! Jag som alltid har gillat brio bättre. På www.emmaljunga.se kan man se mer av vagnen. Mjukliften finns inte på bild i den färgkombinationen vi skall ha, men den finns som en vanlig åkpåse. Om man vill kika! ;)
R och Maja är ute och går och jag "vilar". Fick någon släng av magont igår så det blev tidigt i säng och då bestämmde vi oss att åka till torpet nästa helg istället. Mår bra nu.
När vi kom hem från babyland så gick vi en sväng på ica och det var spännande för Maja. Men vi har visst fått en riktigt envis liten donna, för hon skulle göra precis som hon ville och annars blev det gråt och tandagnisslan. Men det är ju bara att strunta i om någon tycker det är jobbigt, barn behöver få veta vad som passar sig eller inte. Och i detta fall tyckte inte vi att Maja skulle kasta tomater på golvet eller välta massor av kakburkar! När vi hade tagit hissen upp till gården så fick Maja traska runt lite själv. Mycket "oj, oj, oj" och gruskraffsande....vilken spännande värld!!!!!!
Antar att det blir The ark som vinner ikväll. Tänkte inte rösta på de för de är inte mina favoriter även om låten är ganska okej. Goda baguetter med st agur och massor av grönsaker blir middagen ikväll! Det du C!!!! ;)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Mosters fina fina tjej! Saknar heeela tiden!

Puss min gurka!

Anonym sa...

P.s. jättefin mage!!!

Grodis sa...

Haha! Vad coolt! Likadan vagn som jag drömmer om alltså. :-D Den är ju bara så snygg OCH praktisk! Jag SKA ha en sån, så det så... Får ha is i magen och se om det dyker upp någon begagnad om något år eller så. Borde det ju göra? ;-)
Stor kram till er och hoppas att Maja snart kryar på sig!