fredag 12 oktober 2007

Tidsbrist............

Tänk om man insåg innan man fick barn hur mycket tid man egentligen har! Men det kan man ju inte veta, så därför utnyttjnar man inte tiden på det sätt man nu tycker man borde/kunde/kan göra! Har gått igenom 1995 års tidningar.....har 11 års tidningar kvar!

Igår var en mysig och körig dag. Fika på fm och körigt resten av dagen. En sådan där dag man inte vill ha igen...på länge. Alba var här med mamma och pappa, plus David med mamma. Fika, bus och smulor överallt! Precis som det skall vara!

Igår när jag precis skulle gå och lägga mig hördes ett brak. En av hyllorna i vitrinskåpet gav upp. Inte ett glas gick sönder, men det var en smula svårt att få ut de. Nu finns skåpet på blocket. Tänk om det hänt när jag var ensam med barnen........... Norden vitrinskåp i svart från ikea står på önskelistan! (och kommer att köpas!!!)

Myslunch med bästis C tillika Ellens gudmor idag. C fick Ellen att skratta, precis som "alla andra", utom jag. Ellen tycker väl att jag är mammamatmaskin...... Försöker och försöker, men icke då!

Ellen har hittat sina händer! Hon har sugit och snuttat på de en dryg vecka, men igår kväll spände hon vindtyriga ögon i händerna! Så sött!

Maja skruttan går och tjatar om "dåedis" = godis......... Vi får ju skylla oss själva som har gett henne några rispuffar med choklad på som lördagsgodis. Inte glömmer hon det i första taget! Dåedis neeej, säger hon. Hon vet att det inte blir ngt om man tjatar!

Maja har feber och det står konstant elva under näsan på henne. Ellen är också lite förkyld, men vid gott mod. Mamman är konstant kaffesugen, för kopparna jag börjar på avslutas aldrig varma och goda. Mickrar mitt kaffe om och om igen. Är nog inte så stor kaffedrickare som jag tror!

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack själv, det var myys!! Hur gick det för barnen att sova sen, det regnade ju isbitar närjag cyklade tillbaka till jobbet..

Kram C