fredag 8 januari 2010

Fredag!

En vanlig syn. Tjejerna sitter vid köksbordet med pennor och papper. Maja "skriver" i sin dagbok, och Ellen väljer pennor.
Hade en ganska så lång dag igår. Roger kom hem halv sex vilket är jättesent för oss. Efter middagen gick jag ut i en hel timme. Lagom påpälsad med underställ och mössa. Styrde stegen upp mot Fålhagens tjusiga villakvarter. Hittade lärkträdet vid en ödslig tom lekplats, fick ihop en fin mängd kvistar som låg i snödrivorna. Gick glatt hem med i mitt tycke härliga fynd. Roger plockade fram en glasburk och vips så fick sidebordet från farmor lite mer liv!
Behöver jag tillägga att jag frös hela kvällen!

Lampfoten från Indiska fick en skärm från Ikea. Som en ny lampa!
Ellen har fortfarande lite feber och är hängig. Vi tar en promenad till ica efter lunchen och hoppas att pappan kommer hem lite tidigare idag.

1 kommentar:

Maja sa...

Pappor som kommer hem tidigt gillar vi!!! Trevlig helg till hela familjen, hoppas ni kryar på er det sista! Jonas berättade för mig igår att du var hemma med Maja och Ellen för att dom låg i sängen. Haha, måste varit någon som sagt till honom att de var sjuka och låg i sängen eller nåt.. Yeah right tänkte jag, hon (du!) har nog å göra..! ;-)