onsdag 6 januari 2010

Linas middagsfrid!

Torsdag kväll som känns som söndag. Första arbetsdagen imorgon för Roger på nygamla jobbet. Spännande! Själv börjar jag första arbetsdagen på två veckor med att vabba två febriga och hostiga tjejer.
Söta muffins med en liten klick glasyr och en smartie. Har redan börjat med att planera Majas fyraårskalas, med bland annat bakning av dessa sötnosar. Idag har vi dock haft lite fika för födelsedagspappan i hemmet.
Angående rubriken så har även vi hakat på trenden med att få maten leverarad hem till dörren. Vi skall testa både Linas matkasse och Middagsfrid. Linas matkasse har just nu ett erbjudande där första kassen (eller den enda) kostar 499kr. Den levereras den 18 januari. Middagsfridsleveransen kommer den 25 januari. Utvärdering sker efter de veckorna. Linas matkasse är hela 150 kr billigare per leverans. Det skall bli roligt att se hur detta blir. Jag tror att det passar oss väldigt bra. Vi lyxhandlar ofta på vårt dyra ica plus att vi nu slipper tänka ut vad vi skall laga eller leta recept. Tid är pengar.

3 kommentarer:

Maja sa...

Härligt! Blir spännande att se om vi ger dem samma omdöme. Gillar vi Linas-konceptet LÄR vi köra på Middagsfrid sen, om ni och andra kan ge goda recensioner vill säga!

Vabba vackert i morgon så hoppas jag att vi ses på fre eller mån! Kram

Maja sa...

Supersöta muffins förresten och flera dagar har jag tänkt kommentera, men glömt!, din superfina header! NICE!

Drivtommer-Hus sa...

Die kleinen Kuchen sehen sehr lecker aus:-))
Lieben Gruß Kiki