torsdag 11 mars 2010

.........


I koppen är det blåbärssoppa. Visst har jag spenderat natten i fel rum igen. Är så innerligt trött på detta nu. Vill bara vara frisk.
Lämnade barnen på dagis, körde till macken och köpte blåbärssoppa och några tidningar.
Åkte till och med i mysbyxor till dagis, är inte det minsta fåfäng och brukar inte gå ut i mysisar, men oj så skönt det var.
-
Skall maila till min husläkarmottagning för att berätta hela historien. Hade de bara tagit en odling vid mitt första besök så hade mitt immuniförvar varit om inte på topp men bra mycket högre än nu. Alla dessa sjukdagar innebär ett stort inkomstbortfall. Att tröstshoppa på nätet är alltså inte ett alternativ idag.....

5 kommentarer:

TokTova sa...

Vad ledsen jag blir för din skull. Och jag hoppas hoppas hoppas att du blir riktigt frisk snart. Jag tycker det är bra att du tar kontakt med dem och talar om vad som hänt och vad de borde ha gjort bättre. Det är synd att sjukvården så ofta avfärdar allt med "det är helt normalt", "du får vänta ut det", osv.
Stor kram från mig!

syster A sa...

Det är rent förjävligt detta!!!! Blir så ledsen för din skull min fina älskade syster.

KRAM A

På vår udde! sa...

Hoppas att alla sjukdomar är över för er del snart!
Ha en skön kväll!
Kram Helena

Anonym sa...

NEJ, nu skulle ju ni få vara friska :(
dryyygt- hoppas du kryar på dig snabbt iaf.

Kram Camilla

Anonym sa...

Åh, vi har också en sån där jobbig "långsjuka" hos oss, och man blir ju alldeles slut i kropp och själ.

Hoppas det ger med sig väldigt snart, och efter detta måste ni ju vara JÄTTEfriska JÄTTElänge! Och nu kommer våren, har jag bestämt. Och energin med den. Kram! /Hanna med ungarna