lördag 13 mars 2010

Lördag! Sol! Kalas! Nytt!

Dagen igår bjöd på en blandad kompott. Immodium till frukost (suck....), en variant av anställningsintervju (!) på en montessoriförskola som säkert passar de som är extremt montessoriorienterade, mysig dag med lunch på ikea och en del shopping. Lampan ovan flyttade in i vardagsrummet medans lampan som tidigare stått bakom fåtöljen fick ta plats i sovrummet tillsammans med ett par nya gardiner.
Vårigt, ljust och fräscht. Sovrummet börjar närma sig den känsla jag vill ha in, det saknas "bara" ett vitt golv och nya byråer.
-
Tjejerna och jag hade en toppendag, precis en sådan där fredag som jag har drömt om i flera veckor nu! Har bestämt mig för att må bra nu, och försöker få min kropp att fatta det. Hittils går det bra!
Finaste mysigaste prinsessorna med nya förpackningar plåster! Glada tjejer som skall på kalas idag! Brorsorna Jonas och Hannes firar sina födelsedagar i en lokal nere på stan. Grabbarna fyller tre respektive två! Tätisar med andra ord ;).
-
Pizzalunch nu från gårdagkvällens hemgjorda, sedan en tur ner på stan i vårsolen!
-
Melodifestivalen ikväll och jag säger bara hejja Anna!
-
Glada våriga kramar från mig till er!

6 kommentarer:

Anki sa...

soooliga vårkramar från Västervik!!!

syster A sa...

Jättefin lampa. Fina tjejer som ser våriga ut!

Ingela [All is pretty] sa...

Vet hur det känns när man är sjuk och aldrig tror att man ska bli frisk igen (sån är jag just nu nämligen). Håller tummarna för att både du och familjen får hålla er friska och krya hela den härliga våren som nu väntar!

MITT VITA HUS sa...

Fina bilder hemifrån:) Ha en fin dag i solen idag, kram Mia

Maria i Lilla villa vita sa...

Hej!

Tack för dina enormt fina ord om min lilla butik, det värmer så mycket!
Kram Maria

TANT JOHANNA sa...

Skönt att ni är friska! Dina tjejer är så söta...
Kram J