söndag 23 september 2007

7 år!

Idag firar (firar och firar!!) R och jag sju år. För sju år sedan gick vi på vår blinddate och sedan dess har det varit vi! Nu har vi två fina döttrar!! Det hade man inte en aning om för sju år sedan, eller tom för tre år sedan då vi stod i kö för ivf. Nostalgi, nostalgi! (och den 20 september hade vi femårig förlovningsdag...men det glömde vi visst bort!)

Ellen är sjuk. Hade hög feber i natt. Vi har varit vakna i omgångar så trött är bara det ena förnamnet. Men med lite kaffe, god vilja och goda vänner som kommer på besök så orkar man! Pratade med barnakuten som tyckte att vi kunde stanna hemma om inte febern steg mer, vilket den inte har gjort. Så ont i hjärtat att se sin lilla lilla bebis sjuk. Snorig, lite hostig och alldeles röd runt ögonen. Klagar inte mycket heller, ler så sött när hon är vaken. (Får väl höra med doktor J som kommer idag vad han tycker!)

Fyra alster gjordes igår! Bildbevis kommer när tid finns. Det är så roligt att hinna med några lo´s när man väl håller på. Och visst går det att scrappa med en baby i bärsjal! ;)

Dags att börja med den goda äppelpajen nu. ;)

Inga kommentarer: