tisdag 6 januari 2009

Inspiration till lekrummet




"Kaspar" från Sandberg i rosa med vita huskonturer, plus underbara änglavingar som kommer från Pluto. Har även sett vingarna i vitt. Rosa eller vita, två vita och en rosa, tre vita, eller tre rosa?! Tjejerna älskar att klä ut sig, så många krokar behövs. Lekrummet kommer att bli vitt på alla väggar utom en, som blir rååsa. På sidan av en av garderoberna skall vi tapetsera på en skiva som kommer att gå från golv till tak. På väggen bredvid garderoben skall en spegel upp med vit ram, även den från golv till tak. Rummet kommer att gå i vitt, rosa och grönt. Jag älskar rosa, Maja älskar rosa, och det Maja älskar gillar även lillasyster!
Edit: Vi kommer endast att behöva en våd runt 3 m lång av tapeten. Om någon har denna eller varianten med vit botten och flerfärgade huskonturer så är vi mycket intresserade av att köpa. Det kanske är du, din vännina eller arbetskamrat som har en bit åt oss! Hör av dig så blir vi glada!

4 kommentarer:

MITT VITA HUS sa...

Urfina prinsesstapeten:) Alice hade dxen rosa varianten i sitt gamla rum och ska ha den igen:) Urfin verkligen.. Kram M

Cecilia sa...

Åh skulle vilja ha den fast om den fanns som matta! *drömmer* Tror den skulle vara perfa i Jossans rum:D

m sa...

Läckert!!

Petra C sa...

Jag har en kompis som nyligen tapetserat med denna fina tapet. Jag skickar ditt inlägg till henne så får vi se om hon har något över.