måndag 5 januari 2009

Vardagsfest på ett enkelt sätt!

Igår hade vi födelsedagsmiddag för Roger. Vi hade soppa, bröd, ost, och vin. Kaffe och kaka efter. Enkelt, men så mycket mysigare än ett berg av fikabröd!
Glasen "svalka" från ikea 39 kr/6 st, och skålen "syntes" 5 kr/st även den från ikea är perfekta till fest om man inte har en stor servis. Skålen passar lika bra till soppa, som sallad eller pasta. Enkel dukning med snygga servetter, några ljuslyktor och något grönt är det enda som behövs för en mysig vardagsfest!
I vår skall R och jag införa en ny tradition i vårat gäng. En söndag varannan månad bjuder vi in till söndagsmiddag. Ett enkelt men mysigt sätt att träffas på. Som "motprestation" har vi bett att gästerna tar med sig dessert (en familj varje söndag). I dessa tider behöver man boka upp långt i förväg för att kunna träffas, och äta behöver ju alla göra!
Har redan börjat klura på dukningen! Såklart! ;)
Idag skall julen städas ut, vi är redan inne på vår andra bukett krispiga tulpaner!

1 kommentar:

Anonym sa...

Det låter som en riktigt trevlig idé med söndagsmiddagarna med vännerna! Ett lagom och enkelt sätt att träffas lite oftare! Ska "spara" den idén o se om vi kanske kan göra nåt liknande :-)

Tack för din omtänksamma kommentar inne hos mig! O grattis till att ni lyckades få era efterlängtade barn! Jag hoppas att vi får uppleva samma lycka!

Vilken fin blogg du har och ett mysigt hem! Kommer absolut o läsa vidare här!

Kram!