tisdag 27 januari 2009

Organisera mera!!Är inne i en härlig rensa-slänga-sortera-spiral. Igen! Har till och med köpt en dynamo (eller heter det dymo?) till små lappar och etiketter. Varför inte ha ett litet budskap på en av hyllorna i skafferiet?!
Ellen och jag har storhandlat idag. Hon somnade i kundvagnen, och jag fick hjälp av den snälla personalen på Willys med packhjälp. Dagens hjältar. Ikea besök som resulterade i köttbullelunch, tyg till sängkappa och de obligatoriska ljusen och servetterna!

4 kommentarer:

Hanna sa...

Håhåjaja, jag vågar knappt öppna mitt skafferi, rädd för att hitta ej tidigare skådade livsformer;)

Du har det fint du, och visst är det jätteskönt att rensa, kasta och sortera...jag får nog närma mig mitt skafferi till helgen. Eller delegera jobbet till Helal:D

Petra C sa...

Härligt budskap. Undrar om det är något med januari och nytt år som gör att det blir dags att rensa och sortera? Jag har i några dagar känt ett stort behov av att göra iordning just vårt skafferi!!

Yogamamma sa...

Härligt! Jag håller som bäst på att organisera lägenheten inför visninn på söndag pch måndag och det slår mig att jag mår så mycket bättre när jag har koll på läget. Jag måste verkligen få/ha bättre ordning i huset sen.

Julia sa...

hvis der er noget IKEA har gjort for børnefamilier er det kødboller! KH Julia