fredag 13 februari 2009

Fredagsblandat!



Ljuvliga bullmagen!!!

Maja med "springaren" = spidermantyget!!!! Japp, dessa rosa princesstjejer har annat hemma än bara tjejgrejjer!

Hemma hos oss får barnen vara med på allt! Man får som förälder lägga alla "kladdfobier" åt sidan och låta barnen få vara med och upptäcka och känna sig delaktiga! Det är jätteviktigt. Kan inte nog tjata om att bygga upp sina barns själförtroenden och självkänslor.
Mår fortfarande sådär, igår trodde jag att allt var bra igen. Har haft en jobbig natt. Hatar verkligen att vara sjuk. Man känner sig instängd, orkeslös (!) och utanför allt som händer i världen. Trots två yrväder som berikar livet. Imorgon är det alla hjärtans dag. Hade hoppats bli så pass pigg så jag kunde köpa en fin blomma till min fina man och barn, men det tar vi en annan dag. Tjejerna fick en fin teckning av David i posten idag, och vi som familj fick ett alla hjärtanskort att fina familjen A!!! Tack kära vänner
Tjejerna är ute med R och gungar. Får festa på skorpor och té till let´s dance ikväll! (Ett plus är ju att det blir minus på vågen... vet att det är mest vatten men ändå!!)
Stor fredagskram till alla goa som lämnar så fina kommentarer!!!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Underbara bilder! Maja har blivit stora duktiga damen och Eller ser så där härligt fundersam ut med bästa upptäckarlusten lysande ur ansiktet. Vilka härliga barn ni har och vilka härliga föräldrar era barn har!

Ha en riktigt bra helg och hoppas att du blir av med den dumma dumma magsjukan.. :-)

syster A sa...

Åh så fina dom är!! En springare är ju bra att ha :). Jag undrar just vad Ellen-baglady gör på sista bilden *s*.

Kram A

Cecilia sa...

Fina bilder på fina tjejer! Klart att barn ska få vara med på allt!
Kram

Hanna sa...

Bilder man blir alldeles glad av!

Håller helt med dig om värdet av att låta barnen vara med. Ibland känns det som att allt tar sååå lång tid när ungarna ska "stjälpa till";) men när man ser deras stolthet så spelar inget annat någon roll!

Hoppas du är helt frisk snart och att dessa dagars elände ger trevlig utdelning på vågen, haha...

Mallas sa...

Hej!

Kunde inte undgå att spana in tavlan som syns i bakgrunden på sista bilen. Har sett dessa på flera ställen och är förälskad. Men jag vet inte vart man kan hitta dem. Får man fråga vart ni fick tag på eran?

Kram Malin