måndag 9 februari 2009

Tjejernas lekrum!


Lite småpyssel kvar, men förrutom det är Maja och Ellens lekrum klart!!! Kvisten på väggen är trollhassel med små träfåglar och fjärilar. Runt omkring kvisten skall jag måla vita och rosa fjärilar på väggen, och sy några fåglar som skall hängas upp. En hylla skall upp på väggen högt ovanför krokarna, lite närmare fönstret där "fina-inte-röra-än" saker skall stå! En hylla till lilla stereon, en till rosa rund matta framför stora skåpet, sedan är allt som det skall vara!!! Vi är nöjda och trivs i det ljusa rummet!

8 kommentarer:

Cecilia sa...

Så sött! Undra hur länge det får vara sådär fint? ;)

Frida sa...

Jättefint! Var fixar du till dina bilder så fint? Du som har blogspottat ett tag. Måste man ha bilderna längst upp. När jag försöker lgga mina mitt i inlägget så åker de automatiskt upp när jag sparar. Några tips??

Kram

martina sa...

Ser jättefint ut, dem "blomkrokarna" var ju bara för söta

syster A sa...

Kanonmysigt! Ett riktigt drömrum.

Kram A

Fia sa...

Så fint och mysigt ni har gjort för dom. Färglatt men samtidigt ljust och fräscht. Hoppas allt är bra med dig. Kan inte fatta att Ellen redan är 1 1/2år, känns inte så länge sedan vi gick öppnis med de "stora" och du var gravid!
Ha det gott!
Kram Fia

Maja sa...

Ni har det verkligen superfint i barnrummet...! Jag gillar krokarna extra mycket. Saknar bra krokar i vårt lekrum.. måste fundera på det.. Ses vi på Öppnis imorrn? Funderar på att låta Jonas vara hemma från dagis imorrn och gå med till öppnis istället.. vi får se hur vi gör. Trevlig kväll! Här kör Hannes skrikmarathon... yeah.. NOT.

Anonym sa...

Hej!
Åh, vad fint det blir :)
Krya på dig!
Kram Camilla

Anonym sa...

Mysigt lekrum tjerna har fått! Kan tro dem är nöjda och glada. :)

Kram Malin Inspiration & design