lördag 15 januari 2011

Tillfreds

En drink i handen (smirnoff raspberry- artificiell men dock god smak!), maken som nattar barnen, en ny snygg svart helblank spegel i badrummet. Massor av inredningsbitar som faller på plats. Lite rensning, lite kasta. Memo lotto istället för bolibompa!
.
Loppisrundan resulterade i en ny spegel till badrummet i "fulfjuuruu", en silverbricka, en söt knopphängare till torpet och dito små broderade kökshanddukar till samma place! 135 riksdaler gick det kalaset på. Maja valde en röd plastros (rys) som mannen i kassan skänkte till den supergenerade lilla fröken. Ellen ville inget ha!
Såg med fasa hur ett bord som skulle passat bra hemma hos oss fick en annan ägare. Hon ville inte byta det mot vår furuspegel.
Konstigt! ;)
På nästa ställe hittade vi inget av intresse förrutom tjejerna som fick varsin kamera á 10 kr. Som det har fotats ikväll. Man skulle kunna tro att de sett sin mamma in action, piffandes och fotandes.
.
Ljuvliga bilden på tulpanerna har jag hittat på we♥it.
.
Ha en finfin lördagskväll!

4 kommentarer:

TokTova sa...

Jag missade öppnandet av vår loppis idag och såg följande bäras bort: ett slagbord, en underbar vinröd sammetsfåtölj och en barnspark. Morr. Ha en fortsatt fin helg. Kram

Drömlägenheten/Caroline sa...

Tredubbelt morr med andra ord!

Kram på dig!

popetotrora sa...

Låter som du haft en riktigt bra dag och att det blir en lika bra kväll! :-) Härlig bild, du visar! :-)

Kiiromi sa...

Tack detsamma! Här har vi haft gäster så nu är jag helt slut ;)

/Mia