onsdag 15 augusti 2007

Att vara tvåbarnsmamma är toppen!

Maja är så lugn och fin med Ellen. Vill klappa, krama och pussa "Lelle" hela tiden! Visst blir Maja lite sur ibland och extra gnällig, men med all rätt. Inga svartsjuketendenser ännu. Vår duktiga lilla storasyster! Ellen är en cool brutta som bajsar, kräks och håller på! Totalt olik sin syster som aldrig bajsade igenom ett plagg, eller kräktes. Så olika underbara tjejer! Vi har (ännu så länge!) en väldigt lugn och nöjd bebis. På em och kväll är det mammas tutte som gäller ungefär heeeela tiden. Annars säger hon till! En glupsk och lite mammig donna som får ersättning innan sovdags för att bli riktigt mätt. Precis som med Maja den första tiden. Inatt har Ellen sovit i sin säng för första gången, i fyra timmar i sträck! Vi har sovit jättegott den tiden, så vi fortsätter att skola in henne lite långsamt i sin egen säng.

R är ute på prommis med sina döttrar och jag vilar!!!!!!!

- 10 kg på sex dygn visade vågen igår. Kanske lite mer idag på en veckas dagen! Jag klagar inte! ;)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åh härligt! Är så glad för er och avundsjuk!! Minns det där första tiden, man är trött och koko i huvudet, men så glad och man kan bara titta på sina underverk hur länge som helst!

Kram på er lilla familjen!! :)

C och J

Anonym sa...

Hej på er!
Var tvungen att gå in och titta det första jag gjorde när vi kom hem från semestern. Vilken fin liten tjej!! Ännu ett stort grattis från oss. Ska bli så kul att få träffa er i slutet av september ( vi ska ju på bröllop den 22)...Tänk att ni är tvåbarnsföräldrar!! Livet har sina överraskningar :-)

Vi hörs snart! KRAM

Anonym sa...

..."ute på prommis med sina döttrar" Åh så ljuvligt underbart. Stoltaste pappan i stada kan jag tänka mig.

Kram A