fredag 17 augusti 2007

När jag kan blogga = när det finns tid, så

är det lika bra att göra det ordentligt!

Denna vecka har vi haft lugnt med besök, och tänker fortsätta så ett tag. Jätteskönt! Vi har ju inte bara Ellen att lära känna, utan Maja skall också komma in i detta med att vara en till i familjen. Har märkt att hon tyckt det varit lite för mycket ibland. Med Maja hade vi massor av besök den första tiden, nu tänker vi annorlunda. Tillåter oss att inte alltid svara i telefonen osv. (Detta gäller dock inte alla !) Vi är lite trötta nu så ni som vill komma på besök får vänta ett tag till! Den som väntar på något gott! ;)

Imorrn skall R och Maja köpa en cykelsadel, plus lite annat smått och gott. Då skall Ellen och jag passa på att mysa lite mer, sy ett solskydd till vagnen, plus "kräkdukar" av plastad frotté och glada tyger! De sistnämnda aktiviteterna kan det vara viss reservation på...!!!!

Köpte ett litet block idag! Ett block som skall förändra våra liv! Vi skall börja med middagsdagbok! Har redan skrivit in en del maträtter, fler skall föras in, för att sedan börja veckoplanera våra middagar, luncher och städdagar (städdag). Hade ett liknande system i höstas/vintras och vardagen flöt på hur bra som helst. Rutiner kan tyckas tråkiga, men när rutiner funkar så känns det inte trist, bara lugnt, skönt och avslappnat. Kan rekomenderas!

Nu är det dags att gå och sova. Ellen har fått ersättning, och jag är lika trött som de sovandes underbara döttrarna. Inatt sov Ellen i sin säng mellan 22.30-04.45!!! Vi fick sooooova! Sedan upp i vår säng för amning i ca tre timmar nonstop! Får se hur denna natt blir!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!
Vilka fina bilder du har på tjejerna dina! Maja är ju så fin o go och lilla Ellen ännu en liten gobit. Hon ser så fin och söt ut lillstumpan. De ser ut att ha det så mysigt tillsammans systrarna.

Ni gör helt rätt i att vänta med besöken. Jag var skitstressad över ala som ville komma hem till oss men vi orkade inte. Vi väntade nog nästan 4 veckor för då hade vi fått lite ordning på tillvaron.

Ta den tid ni behöver. Låt Maja hitta sin plats i allt det nya. Vi är jättesugna på att träffa lilla Ellen men bara när ni känner att ni orkar och har lust. n
Tänker ofta på er och hur ni har det.

Kram Johanna