torsdag 22 november 2007

Jorå, lite

bättre känns det nu. Måste nog ha lite kaffe till den där chokladen. Och det finns barn som inte ens har en mamma eller pappa.
Och jag älskar ju att vara med Maja, och har henne jättegärna hemma, men HON vill och behöver få leka/vara omkring andra barn. "Maja leka barnen" säger hon innan vi går till öf.

Pappa Roger skulle ringa placeringstanten också.........

/Caroline som INTE brukar svära så mycket som i förra inlägget. Blir arg fort, men det går över ganska snabbt. Jorden går inte under, bara lite.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Usch var trist att det blev så här då. Hoppas att det löser sig på nåt sätt.

Kram Johanna

Hanna sa...

Men va? Jag förstår inte riktigt varför hon tog tillbaka platsen? Man har ju rätt att ha barn på dagis trots att man är föräldraledig, fast i lite mindre utsträckning tidsmässigt då. Eller har ni helt andra konstiga regler i er kommun?

Jag förstår verkligen din besvikelse! Det handlar ju självklart inte om att man vill "bli av med" sitt stora barn utan att man vill att de ska få ut så mycket som möjligt av sina dagar och få göra det de tycker är roligt - och i denhär åldern är det ju väldigt intressant för de flesta barn att umgås och leka med andra småttingar.

Salma ska absolut gå på dagis även efter att bebisen kommit (om hon vill, och det förutsätter jag)

Håller alla tummar och tår för att det löser sig!

Anonym sa...

Skickar en stor kram och en önskan om att placeringstanten halkar på en isfläck, så att hon blir sjukskriven en liten stund och ersättaren beviljar Maja dagisplats...usch vad hemsk jag är....fast det kan man väl få vara ibland? Det löser sig nog hur som helst! Hälsa R