måndag 8 september 2008

Jag har fått en utmärkelse!



Min syster som har bloggen http://systerapysslar.blogspot.com/ har gett mig denna utmärkelse med en nominering som gör mig glad ända in i hjärteroten! Tusen tusen tack!

Jag skickar denna utmärkelse vidare till följande fina bloggar!

http://beasbarnslikheter.blogspot.com/ En blogg jag ganska nyligen återupptäckt. Bea skriver med humor, har självdistans och är en enormt begåvad sömmerska som ger mig mycket inspiration! Att hon dessutom bjuder mycket på sig själv är ett plus! Känner igen mig själv ibland!
http://busluren.blogspot.com/ Min bästa vän Cecilia! Bestämda åsikter, världens bokmal och mamma till finaste Josefin. Skriver mycket öppet och personligt, har en del motgångar just nu så jag vill uppmärksamma henne lite extra!
http://hannaplussalma.blogspot.com/ En tvåbarnsmamma som har ordets gåva. Borde bli författare eller kolumnist! Många skratt har Hanna gett mig med sitt enormt fina sätt att skriva om sina barn, och sin vardag!
http://designdrommar.blogspot.com/ Snyggare bilder får man leta efter. Åsa med bloggen designdrömmar har en enormt bra smak. Mycket inredning men även lite personligt smyger in!
http://davidsmamma.blogspot.com/ Min syster. Min bästa vän. Mamma till min gudson David-finaste killen som finns. Har också haft det lite tufft, och vill därför ge henne denna fina utmärkelse!

5 kommentarer:

Beas sa...

Men åhhh...tack du goa. Jag blir alldeles mållös av din fina motivering. :-O

Cecilia sa...

Tackar och niger!
:)

Kram

Designdrömmar sa...

Åh, tack snälla:-) vad glad jag blir och tack för att du skriver så snällt om mig. Det är min första utmärkelse förutom när jag var månadens blogg på Inredningsbloggen. Kul att den kommer från just dig då din blogg är en av de jag verkligen följer. Tusen tack! Kram Åsa

syster A sa...

Tack syrran!! Vad fint skrivet, blir rörd.

Kramar A

Hanna sa...

Men oj. Nu blev jag ju alldeles generad av dina snälla ord...men tack så väldigt!:)