onsdag 14 februari 2007

25 juli är bebben beräknad till!

Vilken känsla det vara att få se underverk nr två idag! Tårarna rann och det var så skönt att få se att det verkligen fanns en bebis där! Bm fick ingen bra bild på hjärtat så vi skall tillbaka den 26 februari för att se det ordentligt. Lilla liten ville nämligen inte flytta på sig så hon kunde se alla fyra kammare. Hjärtat satt där det skulle och hade rätt storlek så vi har inget att oroa oss för. Det skall bli kul att få se den lilla igen!

Nu väntar en god alla hjärtansdag middag med potatisgratäng, oxfilé och citronsorbet till dessert!

Sjuk Maja sover, hoppas hon sover sig frisk. Hon har feber och ögoninflammtion...igår grät hon i princip konstant mellan 22-00.00. Stackars stackars Maja...... Idag har hon varit jätteduktig trots sin feber..hon tycker att det är så mysigt när pappa är hemma, hon är inte alls lika mammig då!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Moster är överlycklig och längtar!!!!!!

Diana sa...

Vad kul! :) Ni vet inte vad det blir för kön? ;)

Stackars Maja, vi hälsar krya på sig till henne!

KRAM

Anonym sa...

Å vad roligt för er med UL. Det är så speciellt att få se den lillla/lille där inne. Jag kan tänka mig att andra gången är så mycket mer känslosam. Man fattade ju inte riktigt första gången att det faktikst var ett litet barn där inne. Vad kul att få kika igen om 10 dagar då ca.
Har du börjar känna lite mer sparkar och rörelser nu då?

Kram Johanna

Alexandra sa...

Hej hopp. Vad underbart med en liten till!!!Går allt bra?!? Det vore verkligen kul att ses nästa gång vi är i Uppsala. Etta är nu 74 cm lång och väger knappt 11kg (!) hon går ibland och kryper ibland.
maila om du vill på alexandraeklund@hotmail.com
Kramar