onsdag 21 februari 2007

Ettårskontroll!

Finfina siffror! 8860 gr, 74 cm och 45.3 cm i hattmått! Hela familjen gick till bvc, och det kändes lite speciellt att vi var alla på ettårskontrollen. Tyvärr bidde det ingen vacc. för Maja eftersom hon hade lite feber. Doktorn undersökte M, och allt såg bra ut, hon hade lite svullna körtlar runt halsen, men prov togs och inget kunde hittas, så det är ett segt virus vi alla har drabbats av. R är hemma resten av veckan för tf.vab. Vi mår alla bättre, men halsen är fortfarande inte att leka med. Det tar ganska lång tid att sjunga upp på morgonen....men det gäller väl att ha lite tålamod! ;/

Maja har börjat att laga mat! Idag när vi var på bvc för att lämna urinprov så satt den underbara lilla donnan under (!) bordet och rörde i skålar och hade sig. Länge. Det tog ett tag innan jag insåg vad hon gjorde! Så stolt man blir när något så stort och nytt märks så tydligt!!!

Har bakat bullar idag, för de jag bakade kommer inte att räcka. Nej, vi har inte ätit upp de, utan det kommer så många på lördag, och så kan vi ha bullar på fredagskalaset också. Vi kommer att vara över trettio personer på lördag, varav 7 är barn! Kul, kul!

R och Maja har varit på öb idag och handlat partyattiraljer, och då ryckte Maja till sig en underbar tiger! Som hon kramar och pussar. En riktigt gosig mjuk sak. Lillskruttan sover, har lite feber, men det är ändå på bättringsvägen, inatt hade hon ingen feber alls!

Köpte en svart omlottklänning på Åhléns idag, och har faktiskt sytt i en dragkedja i ett par mammabyxor! Första dragkedjan i mitt liv! Men inte den sista, det var lite pilligt men kul. Skall ut och leta efter lite snygga tyger och sy kuddar med dragkedjor hädanefter!!!!!

Är så ledsen över min bästis idag...hon har blivit så dåligt behandlad. Orättvist behandlad. Orättvist beskylld. För att hon sätter sin (deras) dotter i första rummet. Varför har varannveckas föräldrar (en del...) svårt att inte leva singel liv de få dagar de har sitt barn? Mycket mycket svårbegripligt.

Snart skall vi nog svalka våra stackars halsar med lite glass! Med samvete! Jag väger mindre nu i v 18 (fulla idag!) än jag gjorde med Maja i vecka nio!!!!
Den lilla är en sömnig filur som inte gör så mycket väsen av sig, plus att den också har moderkakan att kämpa emot eftersom den ligger i framvägg!

Trevlig kväll!

Inga kommentarer: