lördag 17 februari 2007

Fortsatt sjuka.....

Majas ögon rinner och febern vill inte ge med sig. Inatt hade hon 39.4 och yrade...lilla lilla älsklingen. Vi ville inte väcka henne när vi gick och lade oss utan resonerade oss fram till att hon behövde sin sömn...vi skulle såklart ha stoppat i henne en supp på kvällen. Men det är lätt att vara efterklok. Man blir så orolig som mamma när ens lilla skatt är sjuk. Hon var kokhet... och fick sova utan en tråd på kroppen, låg i bara blöjan med rumpan upp i vädret som en pyttebebis...och yrade... Jag gick in titt som tätt för att se hur hon mådde..är livrädd för att hon skall feberkrampa. Nu har ingen av R eller jag gjort det när vi var små, men man kan aldrig veta.

Själv mår jag heller inte bra, men är på bättringsvägen. Huvudet och halsen tjocka som bara den, värken i kroppen har dock gett med sig. Det knappras pamol för full dos här hemma, men jag brukar så sällan ta tabletter att jag gör det nu med samvete eftersom jag mår mycket bättre av det.

Lite roliga nyheter! Pappelinamattan ligger härhemma i hallen och pryder hallgolvet, plus att R samtidigt som han hämtade mattan köpte åtta stycken små espressokoppar/efterrättsmuggar från Mateus! Jättesnygga!!!

Maja är nyvaken och jag är helt slut nu..........

1 kommentar:

Diana sa...

Å! ÄLSKAR Mateus! :) Ser fram emot bild på hallen och den fina mattan ;)

Krya på er. Här snoras det också... KRAM