torsdag 15 februari 2007

Maja är sjuk......

När stumpan vaknade inatt vid halv två var hon kokhet...39.6 i temp. Hon slukade en flaska välling, som det kändes väldigt fel att ge. Hade hellre gett en flaska med kallt vatten. Men vätska är ju bra. Hon fick sova i bara blöjan och somnade genast. jag tog mina kuddar och täcke la mig på hennes madrass (den är toppen till mycket!) och försökte sova , men det är svårt när ens lilla älskling sover oroligt och yrar (lite sött babbel..) och mammahjärtat håller på att gå sönder av oro. Somnade tillslut och drömde att Maja var jättejättesjuk. Idag rinner ögonen på henne och nyss hade hon 39 grader. Somnade i princip i matstolen. Är på riktigt dåligt humör för någon smartskalle här i huset håller på att renovera eller snarare bila upp golv i hela lägenheten för det borras något förskräckligt. Maja har varit jätterädd.... Jag vet att det är ologiskt att bli arg, men jag skyddar min ledsna och rädda och sjuka dotter..... Skall man renovera i den omfattningen tycker jag att man borde sätta upp anslag om det så att vi som är hemma (90%pensionärer och M och jag!) kan vara lite förberedda!!! Så det så!

Fick jättefina röda rosor av R igår...med bud och jag köpte en fin espresso kopp till R från Trolltyg. R hade en sedan tidigare och det är ju kul att ha några fler. De kommer från Designhouse Stockholm, och är trott eller ej, snyggare än de är dyra!

Mår själv inte bra. Halsont, ont i kroppen och tröööööt som få. Skall försöka vila lite, men kommer väl bli störd av borrgubbarna.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Det verkar som om de flesta barnen är sjuka nu på olika sätt. Stackars lilla Maja då som varit så ledsen. Det gör så ont i hjärtat som mamma att se sin lilla plutt inte må bra.
Hoppas Maja blir bättre snart.
Kram Johanna

Diana sa...

Krya på er ni båda :)Här är det också lite halvtaskigt men fortfarande vid gott humör :)

Är det OK att jag länkar till dig på min blogg?

Busluren sa...

Lilla skruttan! Hoppas hon mår bättre idag! Kram på er!

C sa...

Ja, det verkar verkligen vara sjuka små pluttar överallt. Hoppas hoppas att Alba har kryat på sig och att ni får den avlastning ni behöver....se till att vila J!

Diana! Visst får du länka till mig! Jag är såååå nyfiken på butiken! När kommer den ut på nätet? Vill beställa nu!!!

Busluren! Lite sådär med Maja....man blir inte klok på denna långa feberperiod och rinnande ögon! Hoppas du och D hade några mysiga timmar!

Kram på er alla från C!