söndag 11 februari 2007

Choklad och bullbak!

Idag tog vi en skön söndagspromenad i det friska vädret med varm choklad och muffins och kexchoklad som picknick. Mysigt! Efter det gick vi hem och jag bakade bullar till kalaset, och Maja och R busade. Bullarna blev riktigt goda, brukar inte ha i kardemumma varken i degen eller i fyllningen, men nu hade jag det och det blev mumsigt. Syrran kom och myste med Maja och fikade nygräddade bullar. Maja fick smaka hon med och det var inte tokigt med bulla.

Maja sover och vi skall ta det lugnt framför tv´n. Stumpan har feber, 38.6 så vi får se vad den här veckan kan bjuda på.

Ja, just det ja! Melodiofestivalen! Såå otroligt kul att Marie (kommer inte ihåg efternamnet) gick vidare. Röstade på henne många ggr. Hon var så duktig och låten jättemysig, och vilken röst hon hade. Att ett så enkelt uppträdande kan vara så mycket mer än glitter, glamour och rymddräkter (hmmmm?). Det enkla är oftast det bästa! Fast visst sjutton är det kul att se en riktigt glittrig show. The Ark var också bra, blev förvånad, för de har aldrig varit några stora favoriter (för mig). De som gick vidare till andra chansen var lite mer "schlager". Får se hur detta slutar!

Ul på onsdag....börjar bli lite nervös. Känner inte så jättemycket rörelser, men det har ju bara gått 17 veckor och fyra dagar, så det är väl bara att ge sig till tåls. Har ibland svårt att förstå att det är en bebis i magen. Att det är uppenbart syns ju, men ändå.... Hoppas att allt ser bra ut. Kanske kanske frågar vi om "vem" det är!

Om tolv dagar fyller vår underbara fina flicka ett år! Helt otroligt! Vår duktiga stora lilla tjej som förstår så mycket, och nästan alltid är glad! Världens finaste helt enkelt! :)

Inga kommentarer: